Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Wintertijd

Je zult het al wel gemerkt hebben: het is weer vroeg donker. Een lichtje om bij te schijnen is de komende maanden dan ook geen overbodige luxe. Of je ’s avonds een rondje gaat hardlopen, de hond gaat uitlaten of tijdens het fietsen: gebruik goede verlichting. Veiligheid gaat immers voor alles.

Onmisbaar

In elk huishouden is een goede en betrouwbare lamp onmisbaar. Veel mensen komen daar helaas vaak te laat achter. Bijvoorbeeld als de stroom uitvalt. Maar welke lamp past bij jouw situatie?

Wij snappen dat je door de bomen het licht niet meer ziet. Daarom hebben wij voor diverse toepassingen een aantal geschikte lampen op een rij gezet.

Houd je handen vrij met een hoofdlamp

Het grootste voordeel van een hoofdlamp is dat je je handen vrij hebt. Daarnaast schijnt het licht altijd naar de plek waar je heen kijkt. Dat is handig tijdens het opzetten van je tent, klusjes in een donkere ruimte of wanneer de stroom onverwachts uitvalt.

Ook buitensporters maken vaak gebruik van een hoofdlamp. Dat het donker is mag geen excuus meer zijn om niet te gaan hardlopen. Maar hoe kies je tussen die honderden hoofdlampen nou de beste voor jou? Wij helpen je!

Zien en gezien worden

Fietsverlichting is geen overbodige luxe maar echt een must-have. Je bent goed zichtbaar en kan als fietser zien waar je rijdt. Extra belangrijk als je op onverlichte paden komt. Omdat veiligheid zo belangrijk is, is er genoeg keuze in de fietslampen.

Klein maar fijn

Wil je ook in onverwachte situaties een lichtje bij je hebben? De oplossing is simpel: een sleutelhangerzaklamp. Je bevestigt hem aan je sleutelbos, merkt nauwelijks dat je hem bij je hebt, maar bent toch altijd voorzien van wat extra licht.

Wij zijn helemaal klaar voor de donkere dagen. Jij ook?