Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Spotting Scopes: beleef de natuur van dichtbij

Als je je onderwerp nog dichterbij wil halen dan met je verrekijker lukt, dan komt de Spotting Scope om de hoek kijken. Dit is een monoculair met een erg sterke vergroting. Je kijkt dus met één oog.

En dankzij deze hoge vergrotingsfactor kan van het kleinste vogeltje ieder veertje bekeken worden en blijkt het stipje in de lucht dat unieke vliegtuig dat je altijd al had willen zien. In veel gevallen is de vergrotingsfactor van een scope in te stellen tussen ongeveer 20 en 40x. Dat betekent een vergroting die zo rond de vijf keer groter is dan van een gangbare verrekijker. De grote frontlens zorgt voor een helder beeld en een grote uittredepupil. Beide zaken maken een Spotting Scope fijn om te gebruiken.

Gebruik een statief

De sterke vergrotingsfactor van een Spotting Scope vergroot natuurlijk ook de bewegingen van de Scope zelf. Dat betekent dat een Spotting Scope eigenlijk niet uit de hand gebruikt kan worden. Gebruik hem op een degelijk statief en je maakt optimaal gebruik van de kwaliteit die je Scope biedt. Je hoeft dan ook niet het gewicht van de Scope te dragen. Je kan je volledig op je onderwerp concentreren.

Waterdicht

Een Spotting Scope gebruik je normaal gesproken buiten in de vrije natuur. Dat betekent natuurlijk dat er ook wel eens een regenbui overheen kan gaan. Onze Spotting Scopes hebben daar geen enkel probleem mee.