Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: NiteCore LR50 Campbank

NiteCore introduceert de revolutionaire LR50 3-in-1 Campbank. De Campbank heeft maar liefst 3 functies: campinglamp, powerbank en acculader. Deze kwalitatieve en innovatieve campinglamp beschikt over een zacht licht en heeft een uitstekend uithoudingsvermogen. De Campbank is zeer geschikt tijdens het kamperen, voor noodsituaties in huis, tijdens onderhoudsklussen en allerlei andere dagelijkse werkzaamheden.

De NiteCore LR50 als campinglamp

De LR50 beschikt over 9 hoge CRI-LED’s. Je ziet hierdoor zeer heldere kleuren. Deze Campbank heeft een CRI (Color Rendering Index) die hoger is dan 90 met een kleurtemperatuur van 4000-5000K. De Campbank heeft een maximale lichtopbrengst van 250 lumen. De lamp heeft 3 helderheidsniveaus (hoog, gemiddeld en laag) en 2 speciale standen (SOS en beacon). Je kunt bovendien instellen in welke richting het licht moet schijnen: rondom, alleen van voren, van voren én van boven of alleen van boven. De waterdichtheid classificatie van de LR50 is IP66. Dat betekent dat de LR50 waterdicht en stofbestendig is. Je kunt de Campbank dus gerust buiten laten staan.

 

De NiteCore LR50 als powerbank

Je kunt deze NiteCore LR50 Campbank ook gebruiken als powerbank. De Campbank heeft een maximale output van 5V/2.1A als je twee 18650 accu's gebruikt. Deze LR50 werkt zowel op één als twee 18650 accu's en is ook compatible met CR123 batterijen. Zo laad je dus eenvoudig je hoofdlamp, digitale camera of smartphone weer op.

 

De NiteCore LR50 als accuader

Je kunt de NiteCore LR50 ook gebruiken als acculader. De micro-USB-poort is compatible met verschillende voedingsbronnen om 2x 18650 Li-on accu's op te laden. De Campbank detecteert het niveau automatisch en geeft continu de huidige status weer. Zo zie je in een oogopslag hoever de accu's al zijn opgeladen.

 

Voordelen van de NiteCore LR50 Campbank

  • Campinglamp, powerbank en acculader in één
  • Zeer heldere kleuren dankzij 9 hoge CRI-LED’s
  • Maximale lichtopbrengst van 250 lumen
  • Kies uit verschillende lichtstanden
  • Waterdicht en stofbestendig
  • Voorzien van een magneet en hanger

De lichtstanden van de NiteCore LR50 Campbank

  • High (250 lumen, 10 uur)
  • Mid (65 lumen, 22 uur)
  • Low (6 lumen, 100 uur)

Gemeten met twee 18650 Li-ion accu's (3,500mAh). De accu's worden niet meegeleverd, maar kun je hier bestellen.