Vandaag besteld, maandag in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Magicshine duiklampen en fietslampen

Nieuws

Nieuw: Magicshine duiklampen en fietslampen

Magicshine staat voor innovatieve LED-lampen van hoge kwaliteit. Met een sterke specialisatie in duik- en fietslampen is Magicshine een merk voor de echte buitensporter. Handig aan de LED-zaklampen van Magicshine is dat ze allemaal met een ingebouwde accu, of een accupack geleverd worden. Zo hoef je dus naast de lamp niet extra te investeren in een lader met een stel accu’s.

De duiklampen van Magicshine zijn voorzien van een soepele magneetschakelaar. Zo kun je ook aan de schakelaar zelf zien op welke stand de lamp staat, erg handig onder water. Vergeet ook de indrukwekkende lichtopbrengst van deze duiklampen niet.

Qua fietslampen heeft Magicshine een aantal verschillende typen. Zo zijn er de krachtige fietslampen met een losse accupack die vooral voor sportfietsers erg geschikt zijn. De andere modellen zijn echt gericht op forensen. De Eagle-modellen zijn namelijk ook erg krachtig, maar een stuk makkelijker op je fiets te monteren. Daarnaast zijn ze ook nog eens USB-oplaadbaar.

Wat vinden jullie van deze nieuwe toevoeging? Op welke positie denken jullie dat de Magicshine MJ-878 LED- Duiklamp binnen komt in de Sterkste zaklamptest?