Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fenix E16 EDC-zaklamp(je)

De Fenix E16 is een ultracompacte EDC-zaklamp. Of zaklampje eigenlijk. Want de E16 is maar 5 centimeter lang en weegt slechts 21 gram. Maar vergis je niet, de lichtopbrengst zal je verbazen. De E16 levert namelijk een krachtige lichtbundel van maar liefst 700 lumen op één enkele 16340 Li-ion batterij. Een enorme hoeveelheid licht voor zo’n klein lampje. Deze prachtige lamp heeft een strak design en is gemaakt van sterk, oxidatiebestendig aluminium met een hoogwaardig HAIII-hard geanodiseerde afwerking. Maar er is meer…

Schat aan functies

De Fenix E16 heeft een schat aan functies zoals een tweezijdige pocketclip, batterij-indicator, oververhittingsbeveiliging en ga zo maar door. Uniek is de gecoate lens. De lens van deze lamp is ultradun en gecoat met een reinigingsmiddel dat zorgt voor extra helder licht. Samen met de neutraal witte Cree XP-L HI LED zorgt dit voor een warme lichtbundel met een realistische kleurweergave. Voor extra gebruikersgemak heeft de E16 twee afzonderlijke vergrendelingsfuncties, elektronisch en mechanisch. Beide zorgen ervoor dat het licht niet wordt ingeschakeld wanneer je dat niet wil. Bijvoorbeeld tijdens transport.

Fenix E16 lichtstanden

De Cree XP-L HI LED geeft neutraal wit licht en heeft een levensduur van 50.000 branduren. De 5 standen regel je eenvoudig met één knop.

  • Turbo (700 lumen, 1 uur en 5 minuten)
  • Hoog (150 lumen, 2 uur)
  • Medium (30 lumen, 11 uur en 55 minuten)
  • Laag (3 lumen, 70 uur)
  • Strobe (700 lumen)

De Fenix E16 is klein genoeg om altijd bij je te hebben maar breed inzetbaar. Gebruik de lamp tijdens een avondwandeling met de hond, om het vuilnis buiten zetten of voor klusjes in en rond het huis.

Enthousiast geworden? De Fenix E16 is vanaf nu bij ons verkrijgbaar!