Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Fenix BC25R fietslamp

Nieuws

Nieuw: Fenix BC25R fietslamp

De Fenix BC25R is een elegante, lichtgewicht, oplaadbare fietslamp voor woon-werkverkeer. Deze innovatieve lamp is ontworpen met het oog op veiligheid. De BC25R heeft het unieke anti-glare ontwerp. Deze functie houdt het uitgestraalde licht horizontaal en lager. Hierdoor worden tegemoetkomende bestuurders niet verblind. De eenvoudig te gebruiken quick release-houder maakt het loskoppelen van de fietslamp een fluitje van een cent. 

Fenix BC25R lichtstanden

De Cree XP-G3 LED geeft neutraal wit licht en maximaal 600 lumen. De vijf standen zijn te regelen met één drukknop bovenop de lamp.

  • Lichtstanden (wit)
  • Turbo (600 lumen, 2 uur, 106 meter)
  • High (350 lumen, 7 uur, 79 meter)
  • Mid (150 lumen, 15 uur, 53 meter)
  • Low (50 lumen, 36 uur, 32 meter)
  • Knipperen (150 lumen)

BC25R met ingebouwde, oplaadbare Li-ion batterij  

De BC25R fietslamp is uitgerust met een 2600mAH Li-ion-batterij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over opladers en reservebatterijen. De batterij opladen doe je gewoon met de meegeleverde micro-usb-kabel. Het batterijniveau wordt weergegeven door de batterij-indicator die tevens een melding geeft als de batterij bijna leeg is.

Fenix BC25R fietslamp: must-have voor woon-werkverkeer 

De BC25R overwint zelfs regenachtige dagen met de IP66-classificatie. Hierdoor wordt voorkomen dat kleine stofdeeltjes en zware regenval schade aan het fietslicht veroorzaken. Regeling met één schakelaar, opladen via micro-usb, indicatie van het batterijniveau, quick release-houder, metalen warmte afvoerende behuizing en IP66-classificatie maken de BC25R tot een must-have voor woon-werkverkeer op de fiets.

De Fenix BC25R fietslamp is bij ons verkrijgbaar. Bestel 'm nu!