Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Magicshine duiklampen en fietslampen

Magicshine staat voor innovatieve LED-lampen van hoge kwaliteit. Met een sterke specialisatie in duik- en fietslampen is Magicshine een merk voor de echte buitensporter. Handig aan de LED-zaklampen van Magicshine is dat ze allemaal met een ingebouwde accu, of een accupack geleverd worden. Zo hoef je dus naast de lamp niet extra te investeren in een lader met een stel accu’s.

De duiklampen van Magicshine zijn voorzien van een soepele magneetschakelaar. Zo kun je ook aan de schakelaar zelf zien op welke stand de lamp staat, erg handig onder water. Vergeet ook de indrukwekkende lichtopbrengst van deze duiklampen niet.

Qua fietslampen heeft Magicshine een aantal verschillende typen. Zo zijn er de krachtige fietslampen met een losse accupack die vooral voor sportfietsers erg geschikt zijn. De andere modellen zijn echt gericht op forensen. De Eagle-modellen zijn namelijk ook erg krachtig, maar een stuk makkelijker op je fiets te monteren. Daarnaast zijn ze ook nog eens USB-oplaadbaar.

Wat vinden jullie van deze nieuwe toevoeging? Op welke positie denken jullie dat de Magicshine MJ-878 LED- Duiklamp binnen komt in de Sterkste zaklamptest?