Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

LionSteel ROK: zakmes met verbergbare pocketclip

De LionSteel ROK is de grote aankondiging van LionSteel voor 2018. Uniek aan dit nieuwste Molletta-ontwerp is de pocketclip. Die kun je namelijk gewoon laten verdwijnen in het frame wanneer je het mes gebruikt. Zo heb je nooit last van de clip die in je hand prikt, maar is hij er wel gewoon wanneer je het mes in je zak steekt.

De LionSteel ROK is nu binnen! Onderaan dit artikel vind je alle varianten.

LionSteel HWAY-systeem

Dit systeem noemt LionSteel: HWAY. Dat staat voor Hide What Annoys You. Dit betekent dat je aan de showzijde van het zakmes een soort knopje hebt waarmee je de pocketclip naar buiten duwt. Zo clip je hem aan je broekzak zodat je hem niet verliest. Wanneer je hem gaat gebruiken veert de pocketclip gewoon terug in de greep zodat hij niet in de weg zit.

LionSteel ROK Integraalframe-zakmes

Wat dit nog specialer maakt is het feit dat de handgreep van de LionSteel ROK is gemaakt van een solide blok titanium. Geen schroeven die greepschalen aan elkaar houden dus. Dit is een extra sterke constructie omdat er geen losse delen tegen elkaar aan geschroefd zitten. Tegelijk is het ook enorm moeilijk te maken. LionSteel pionierde al met deze technologie bij de release van de prijswinnende LionSteel SR1 in 2010.

NFC-technologie in de messenwereld

Niet alleen de verdwijnende pocketclip is innovatief. Ook de verpakking heeft een nieuwe feature: een NFC-chip. Die term ken je misschien wel van je mobiele telefoon. Er zit in deze verpakking namelijk een NFC-chip die je met je telefoon kunt uitlezen. Zo kun je informatie krijgen over het productieproces, garantie en je kunt contact leggen met de klantenservice van LionSteel. Zo blijft LionSteel pionieren met de nieuwste technologieën, zelfs voor een verpakking.

Niet alleen tierelantijntjes

Door die nieuwe features zou je bijna vergeten dat de LionSteel ROK ook gewoon een zakmes is. En wat voor een! Het lemmet is gemaakt van supergoed M390-staal. Enorm roestvast en een scherptebehoud waar je U tegen zegt. Je opent hem met de flipper. Ten minste: als die er nog aan zit. Je kunt namelijk zelf de flipper eraf schroeven! Ga je dus naar een plek waar je niet zomaar eenhandig te openen messen mag dragen? Dan schroef je gewoon de flipper eraf. Deze technologie kennen we al van de LionSteel TRE. Wederom zo’n prijswinnend ontwerp.

Manufacturing Quality Award 2018

Op de Blade Show in Atlanta, Georgia wordt ieder jaar een hele reeks prijzen uitgereikt voor uiteenlopende prestaties in de messenwereld. Een van de meest begerenswaardige prijzen is de Manufacturing Quality Award. De prijs voor de beste productiekwaliteit. Jarenlang reeg Chris Reeve Knives deze prijzen aan elkaar. Tot een paar jaar geleden de prijs ineens werd weggekaapt door LionSteel! Inmiddels heeft LionSteel met de winst in 2018 deze prijs al drie keer gewonnen! Tel daarbij op dat LionSteel ook de prijs voor Overall Knife of the Year enkele malen heeft gewonnen en je weet dat LionSteel een van de allerbeste zakmesmakers ter wereld is!

Wanneer komt de LionSteel ROK?

De LionSteel ROK is nu beschikbaar op de LionSteel merkpagina.