Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Led Lenser M3R zaklamp: 10 centimeter techniek!

Techniek, design en innovatie: in de Led Lenser M3R zit het allemaal! Het zaklampje is maar 10 centimeter lang en 45 gram zwaar, maar is toch uitgerust met de typische Led Lenser features. Speedfocussysteem, om met één hand de lichtstraal te focussen, Smartlight technologie waarmee je het lichtprogramma van jouw keuze in kunt stellen: de M3R zaklamp heeft het! En is je batterij bijna leeg? Deze kleine krachtpatser laat het je direct weten.

De accu van dit gave lampje laad je op met het bijgeleverde laadstation, voorzien van usb-aansluiting. Via een schakelaar op de achterzijde bedien je de M3R zaklamp. Deze schakelaar dient tevens als momentary-on, waarmee de zaklamp door een simpele push te bedienen is. De M3R leent zich uitstekend om overal mee naar toe te nemen. Gelukkig heeft Led Lenser hier ook rekening mee gehouden en de M3R uitgerust met handige clip. 

Dit lampje wordt in april verwacht!

De belangrijkste (fabrieks)specificaties

  • 220 lumen
  • lengte 10 centimeter, gewicht 45 gram
  • Speed Focus & Smart Light technology
  • inclusief oplaadbare AAA-accu
  • bijgeleverd laadstation met usb-aansluiting
  • spatwaterdicht volgens IPX-4