Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Fenix is innovatief op de IWA 2014

Innovatie staat voorop, ook in de zaklampenwereld. Fabrikant Fenix gaat hier lekker in mee door op de IWA Outdoor- en Jachtbeurs zes nieuwe lampen te presenteren. Voor ieder wat wils: Fenix komt met een lamp voor de jacht, een duiklamp, een hoofdlamp en twee compacte usb-oplaadbare lampen. Allemaal klaar voor productie en waarschijnlijk binnen enkele maanden verkrijgbaar! De volgende modellen werden getoond:

TK32: gekleurd licht en 400 meter bereik!

Een compacte lamp uit de bekende TK-serie werkend op één 18650 of 2 CR123A accu’s. De lichtopbrengst is maar liefst 900 lumen en door de diepe reflector heeft hij een bereik tot 400 meter. Het meest opvallend aan deze lamp zijn de ingebouwde 3-kleuren-led’s waardoor opzetbare filters overbodig zijn. Dit maakt de lamp bijzonder geschikt voor de jachtsport.

UC45 en UC50 gaan met de tijd mee: USB-oplaadbaar

Twee compacte oplaadbare lampen met een output van maximaal 960 lumen, vier lichtstanden en een directe inschakelbare stroboscoop-functie. Nieuwe handig bedieningsconcept met twee schakelaars. De UC50 wordt geleverd met een laadstation dat een usb-aansluiting heeft, de UC45 heeft een micro-usb poort op de lampunit zelf.

HL50 hoofdlamp: als je net even wat extra licht nodig hebt

Compacte hoofdlamp die zowel werkt op een CR123A als op een AA-batterij! Lichtopbrengst maximaal 400 lumen. Het lampje is uitneembaar uit de in de hoofdband geïntegreerde houder. Handig is ook dat het lampje momentary-on heeft, dit maakt kortstondig bijlichten mogelijk.

SD10 duikerslamp: gegarandeerd waterdicht

Een nieuwe lamp speciaal ontworpen voor duikers, geschikt tot op 100 meter diepte. Werkt op één of twee (d.m.v. van een verlengstuk) 18650 accu’s of op twee c.q. vier CR123A batterijen. Nieuw bedieningsconcept om waterdichtheid te garanderen: Inschakelen d.m.v. draaien aan de schakelaar op de achterkant en wisselen tussen de 3 lichtstanden door met de lamp te schudden.

Het is nog even afwachten, maar binnen enkele maanden verwachten wij de nieuwe lampen te kunnen leveren. Als het zover is laten we het je direct weten!