Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Fenix PD40R V2.0 oplaadbare zaklamp

De Fenix PD40R V2.0 oplaadbare zaklamp is er! Nog steeds zo compact en krachtig als zijn voorganger, nu alleen met een compleet nieuwe bediening: een draaischakelaar. Met de magnetische ring kies je eenvoudig en overzichtelijk de gewenste lichtstand. Het voordeel hiervan is dat je niet meer eerst door alle lichtstanden heen hoeft. Je schakelt nu namelijk ook gemakkelijk een lichtstand terug.  

Verder heeft Fenix de led veranderd: dit is de Luminus SST70 led geworden. Dit zorgt voor een zeer helder, brede lichtbundel van 65° waarmee je alles op jouw pad verlicht. Op de lichtstand van 3000 lumen verlicht je zelfs tot een afstand van maar liefst 405 meter ver. Hierdoor is deze zaklamp voor elke situatie inzetbaar.

De Fenix PD40R V2.0 geeft een krachtige, gecombineerde lichtbundel

Door de draaischakelaar is deze zaklamp zeer eenvoudig in gebruik. Draai snel naar gewenste lichtstand. Wil je tussendoor controleren welke lichtstand je gebruikt? De indicatie op de schakelaar laat je die altijd zien. Voor als het eens nodig is, heeft de PD40R een stroboscoop. Met deze functie desoriënteer je een eventuele belager. Draai de schakelaar helemaal naar rechts en de lamp blijft in de stroboscoopmodus staan. Zo heb je tijd om te vluchten of diegene in te sluiten. 

Lichtstanden van de Fenix PD40R V2.0

  • Turbo: 3000 lumen, brandduur van ca. 2:40 uur
  • High: 1000 lumen, brandduur van ca. 3:10 uur
  • Med: 350 lumen, brandduur van ca. 8:30 uur
  • Low: 30 lumen, brandduur van ca. 30 uur
  • Strobe: 2500 lumen

Als extra pluspunt is dit ook één van de weinige zaklampen die rechtop kan staan. Klik de diffuser erop en zet de lamp neer. Ideaal voor op de camping. Ontdek snel deze gemakkelijke manier van schakelen en alle praktische functies van de Fenix PD40R V2.0.