Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: Case Tang Stamp Series messen!

Case Knives komt in 2020 met weer een nieuwe serie: de Tang Stamps series. Een eerbetoon aan de rijke historie van Case Knives, en gewoon een erg mooie lijn messen.

Al sinds het prille begin van Case Knives worden de messen gemarkeerd met allerhande verschillende stempels. Ook wel ‘Tang Stamps’ genoemd. Tegenwoordig introduceert Case iedere tien jaar een nieuwe Tang Stamp, die ieder jaar een tikje verandert door het wegvijlen van puntjes of kruisjes uit de stempel. Zo is het gemakkelijk Case-messen te dateren.

Met meer dan 100 jaar historie vond Case het tijd iets te doen met al die verschillende stempels uit het verleden. Daarom heeft Case nu een Tang Stamps Serie uitgebracht. Negen messen, met op de greep negen verschillende Case-logo’s. Van 1920 tot 2020.

Vrijwel alle Case-messen hebben bolsters op beide uiteinden van de greep. Maar voor deze serie heeft Case nog een extra middenbolster toegevoegd waarop de Tang Stamp prijkt. Je ziet zo door de jaren heen de evolutie van het Case-logo.

Qua modellen heeft Case gekozen voor de populairste in hun assortiment. Trappers, Stockmans, een Medium Texas Toothpick en ga zo maar door. Maar ook twee gave Tony Bose-modellen zijn van de partij: de Tear Drop en de Saddlehorn. Die springen er, vinden wij, toch altijd een beetje bovenuit qua ontwerp.

Buiten de middenbolster met tang stamp is er meer gaafs aan deze messen. Zo is er een hele mooie variant jigged bone gekozen. Olijfkleurig met witte ondertoon. In combinatie met de peach seed jig zorgt dit voor een heel driedimensionaal effect.

De verschillende Case Tang Stamp-modellen zijn nu verkrijgbaar bij Knivesandtools. We verwachten dat ze maar een beperkte periode geproduceerd worden. Wees er dus op tijd bij!