Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Fenix LR35R oplaadbare zaklamp

Nieuws

Nieuw: Fenix LR35R oplaadbare zaklamp

Ontdek de Fenix LR35R! Zoals Fenix mooi omschrijft, heb je met deze zaklamp echt de zon in je hand. Het eerste wat gelijk opvalt is het maximale vermogen van 10.000 lumen. Dit lees je goed. 10.000 lumen. Dit is feller dan de koplampen van je auto. Bovendien heeft de LR35R heeft ook een extreem brede lichtbundel van 90º. Dit in combinatie met een bereik tot maar liefst 500 meter zorgt ervoor dat je alles op je pad ziet.  

Gelukkig betekent krachtig tegenwoordig niet meer gelijk lomp. Het model is zo ontworpen dat de LR35R bij iedereen perfect in de hand past. Doordat de body niet rond is, maar rechthoekig, kunnen zelfs kinderen hem gebruiken. En met een lengte van 14 cm is deze zaklamp zeker een compacte krachtpatser.

De Fenix LR35R past perfect in de hand

Zodat je nooit in het donker komt te staan, wordt de LR35R met twee 21750 Li-Ion-accu's geleverd. Hiermee heb je een totaal vermogen van 8000mAh bij de hand. Zelfs op 1200 lumen heb je meer dan drie uur lang licht! Zijn de accu’s uiteindelijk toch leeg? Steek de usb-c-kabel in de poort van de zaklamp. Binnen 3 uur en 30 minuten is de LR35R weer helemaal klaar voor gebruik. 

Je merkt al snel dat de Fenix LR35R ontworpen is voor het zoekwerk. Maar ook bij buitenactiviteiten zoals boottochten, kamperen en zelfs bij het uitlaten van de hond is dit echt een gave zaklamp!  

Maar net zoals bij de zon moet je één ding niet vergeten: je mag nooit direct in het licht kijken. Hiermee wil je natuurlijk niet iedereen om je heen verblinden, gebruik de maximale lichtstand daarom ook alleen als het nodig is.

0 review(s)
Fenix LR35R oplaadbare zaklamp, 10.000 lumen Led: Luminus SST40 Maximum lichtopbrengst: 10.000 lumen Lengte: 14 cm
€ 199,95

Op voorraad


Lees meer