Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Victorinox Skipper - Zwitsers zakmes

16 review(s)
Artikelnummer VT0.9093.2WS

Reviews voor Victorinox Skipper - Zwitsers zakmes

16 review(s)
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

16 review(s)
Sorteer op:
Adlatus, Berlin

dinsdag 1 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Willem, Veenendaal

donderdag 12 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Voor mij is de Victorinox Skipper het zakmes onder de zakmessen. Ik heb deze gekocht omdat ik de vorige verloren was. Van sprinters trekken tot een rammelende boutje op een fiets aandraaien. Met het tangetje een melkpak openen waarvan het lipje afgebroken is. Strakke knoop van een landvast lossen, het kan allemaal. En natuurlijk je brood smeren als jet het bestek bij de picknick vergeten bent. Kanjer van een mes!


Harm, Bourtange

donderdag 3 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn stevig zakmes, gebruik alle functies. Ik heb (nog) geen nadelen kunnen ontdekken. Van appeltje schillen tot oude knopen loshalen 't gaat allemaal prima of ook het tangetje is functioneel bijv als knijp/grijp functie als de vingers te dik zijn. Ik ben er tevreden over.


Paul Hopkinson, Matlock

maandag 26 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Chiwedah, Leek

zaterdag 18 juni 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mes was een cadeautje voor een schipper. Het viel enorm in de smaak. Het ziet er echt af uit en voelt degelijk aan. Als je zwakke nagels hebt kun je wel beter een ander type mes zoeken. Bestelling en bezorging precies zoals voorspeld. Netjes.


Gunter, Dresden

dinsdag 18 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Lagny sur Marne

zaterdag 13 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

jzwagerm, Den Helder

zaterdag 21 december 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ben uitermate tevreden, zowel de verzending en verzorging was zeer naar mijn zin.


Kees, Nieuwegein

dinsdag 13 augustus 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als kado voor iemand die specifiek dit type zakmes zocht. Schappelijke prijs en snelle verzending; het mes was er op tijd :-)


Gert-Jan, Rotterdam

donderdag 25 oktober 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Op een Victorinox is weinig aan te merken maar voor gebruik aan boord is eenhandig te openen en een grote, te blokkeren schroevendraaier zoals op de M3 van Vic. zitten een betere keuze. Door de aanbieding een erg goede p/k verhouding. Levering natuurlijk weer vlekkeloos.


Linq, Schiedam

dinsdag 20 september 2011

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Handig mes voor kleine klusjes aan boord. Leuk kado om te geven.


Rob, Doetinchem

zaterdag 11 december 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Holslag, Bergen op Zoom

dinsdag 5 oktober 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

snel geleverd precies wat ik zocht


Frickel, Haalderen

dinsdag 23 februari 2010

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik had al jaren een eenvoudige uitvoering van victorinox waar ik zeer tevreden over was. maar nu ik dit stukje vakmanschap heb kan ik niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben. Het enigste gemis is het schaartje waar ik jaren gebruik van heb mogen maken. natuurlijk heb ik deze keuze zelf gemaakt maar ik mis het wel.


Ron Nagtegaal, Losser

zaterdag 30 mei 2009

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is voor mij een multi functionele mes die ik overal gebruik. De kwaliteit is zeer goed en staat daarmee buiten kijf! De bijzonderheid van dit mes is de gekartelde rand en de marlpriem. Ik ben er zeer tevreden over!


Albert, Arnhem

vrijdag 1 augustus 2008

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi degelijk zakmes. Het gekartelde mes is goed scherp. Kruiskop schroevedraaier is goed te gebruiken. Daar kin je veel kracht op zetten. Jammer dat er geen echt kompasje ingebouwd is. Verder een fijn degelijk mes.


Artikelnummer VT0.9093.2WS

Reviews voor Victorinox Skipper - Zwitsers zakmes

16 review(s)
Niet leverbaar

Dit product is momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland