Reviews voor Spyderco Messenstandaard, groot

20 Reviews
Artikelnummer SPCT03

Reviews voor Spyderco Messenstandaard, groot

Spyderco

20 Reviews
€ 5,80
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

20 Reviews
Sorteer op:
Helly Lemmy, Westerlo

dinsdag 18 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zo staan mijn favoriete messen heel mooi in de vitrinekast. Excellent quality.


JvO, Schiedam

zaterdag 21 januari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer handig voor wie z'n messen in de vitrine tentoon wil stellen.


Andy, Aull

dinsdag 15 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Aachen

vrijdag 13 november 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Outdoortusiast, Amsterdam

woensdag 16 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuk ding. Doet wat hij moet doen, verder niets speciaals.


Duistermaat, Amsterdam

dinsdag 18 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie en kwalitatief goede standaard voor je grotere vouwmessen en vaststaande messen. Hij is wel redelijk duur en wiebelt ook een beetje.


marco, opglabbeek

maandag 18 mei 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer handig en ziet er mooi uit


Frank L., Köln

vrijdag 17 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hans, Stein

dinsdag 19 augustus 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Functioneel! Ideaal voor de grote vaste messen. De kleinere versie voldoet echter al voor vrijwel al mijn messen.


giannis, Domat/Ems

donderdag 1 mei 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Remco, Utrecht

woensdag 2 april 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit grote formaat gebruik ik alleen voor een lemmetlengte vanaf 16 cm dat ook nog eens vrij dik is (bijv. Fallkniven A1). Voor mijn meeste messen werkt de kleine versie beter. Enige punt van kritiek is dat de standaard erg "diep" is (die lange uitstekende punten zowel voor als achter), waardoor je minder makkelijk meedere messen vlak achter elkaar kunt neerzetten.


aaron, Dordrecht

woensdag 2 april 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een erg mooi en degelijk produckt mooi afgewerkt en zeker het geld waard


Anoniem, Nordkirchen

vrijdag 7 februari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

camouflatsie, Oentsjerk

maandag 27 januari 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfect voor de grote messen boven 30cm.


Rene, Aalsmeer

donderdag 5 september 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Precies goed! goede kwaliteit, goede prijs en goede maat! alle messen passen erin, en zelfs op de meest rare standen valt het mes niet om. aanrader!


dizzy, Vught

zondag 18 augustus 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik vind deze messenstandaard te groot voor de meeste messen, mijn spyderco endura 4 blijft makkelijk staan in de kleine versie (deze raad ik aan). De extra grote voegt weinig nut toe daarom maar een 7 voor verdoet aan verwachtingen.


Bo, Roosendaal

maandag 5 augustus 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Doet wat het moet doen en is een aanrader voor mensen met een display kast.


kurt, Booischot

woensdag 26 juni 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

handig om messen zichtbaar in op te bergen


mijnnaam, Rotterdam

vrijdag 8 maart 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kan als standaard voor de wat grotere messen gebruikt worden. Werkt dan ook prima voor de spyderco tenacious. Jammer dat hij nog net te klein is voor de Buck 119. Maar door deze standaard op een voetstukje te plaatsen staat de Buck nu ook stabiel.


Marijn Carton, Heers

woensdag 24 oktober 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn ding als je zoals ik veel van je messen houdt en ze dan ook graag ergens een mooi plaatsje wil geven. Je kan je mes er zowel open als gesloten in plaatsen + het spyderco logo is een mooi detail. Zoek je iets om je mes tentoon te stellen? Koop dan met een gerust hart dit ding, echt, iets beters kan je niet vinden. (weer een geweldige service en levering van KnivesAndTools uit)


Artikelnummer SPCT03

Reviews voor Spyderco Messenstandaard, groot

Spyderco

20 Reviews
€ 5,80
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland