Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Smith & Wesson Border Guard SWBG10S, reddingsmes

21 review(s)
Artikelnummer SMSWBG10S

Reviews voor Smith & Wesson Border Guard SWBG10S, reddingsmes

21 review(s)
€ 34,95
Adviesprijs€ 36,45
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

21 review(s)
Sorteer op:
Ruben, Aerdt

vrijdag 8 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wat een heerlijk mesje is dit. Super kwaliteit/prijs verhouding. Het openen en sluiten gaat heel soepel met precies de juiste weerstand. Er zit hele mooie feedback op het sluiten. Daarnaast ziet die er heel stoer uit, voelt kwalitatief aan. Het mes is heel scherp geslepen. Ik heb 'm altijd bij me vanwege een handige clip voor in je broekzak,


Christian, Blankenberge

donderdag 30 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Is een degelijk, robuust mes voor een lage prijs.


Niek, Stadskanaal

maandag 9 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super mooi mes die precies voldoet aan mijn verwachting. Zeer degelijk, geen speling. Zeer scherp en handig in gebruik. Als chauffeur zijnde is het voor mij een persoonlijke veiligheidshamer en gordelsnijder die altijd in handbereik is. Mooi groot mes met groot dik lemmet en ligt goed in de hand. Aanrader!


NIc, Rotterdam

vrijdag 9 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Im very impressed with this knife. It has a rugged, manly man look. Its robust and with a bit of practice one can flick it open easily. It is very, very sharp.


J, Den Bommel

zondag 4 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het is een goed met mes en een veilige mes


Beth V, Düsseldorf

donderdag 1 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Allan, Bois d'Haine

donderdag 1 juni 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stefan, Herenthout

zondag 28 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stevig en stabiel mes. Scherper dan verwacht als ik het uitpak uit de verpakking.


renerossignon@hotmal.be, Hondelange

maandag 8 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dimzel, Kato Polemidia

vrijdag 6 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan, Boechout

donderdag 5 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

top mooieafwerking


Bas, Nieuwe Pekela

maandag 19 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Betere kwaliteit dan ik had verwacht. Redelijk scherp geleverd en gemakkelijk te slijpen, ook de kartelsnede. Gaat wel wat stroef open (flipper is nagenoeg onbruikbaar) maar ik ga ervan uit dat dit in de loop van de tijd beter zal worden. Al met al een goedkoop secundair mes voor in de auto, op de boot of op de camping.


dawid, Middenmmer

vrijdag 26 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Cut like a knife throw butter


Tom, Apeldoorn

woensdag 24 augustus 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Superfijn met voor dagelijks gebruik. Je klapt hem makkelijk en snel uit en hij is ideaal op zak te dragen. Ook is het kwalitatief een zeer goed mes, en dat voor die prijs! Topding


Diederik, Den haag

zaterdag 28 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een heel fijn mes, gebruiksvriendelijk en de prijs is ook oke


Superbibi, MAGESCQ

dinsdag 8 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

k, Limoges

dinsdag 15 februari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Patrick, Heerhugowaard

zondag 12 december 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Je krijgt waar je voor betaald. Ziet er leuk uit op het eerste oog. Echter bij de mijne werkt de liner lock niet goed. Hij grijpt maar een heel klein beetje aan. Pas op met gebruik.


Romy van den Anker, Geldermalsen

woensdag 26 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mesje!!!


Thomas, Bruyères-et-Montbérault

dinsdag 23 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer SMSWBG10S

Reviews voor Smith & Wesson Border Guard SWBG10S, reddingsmes

21 review(s)
€ 34,95
Adviesprijs€ 36,45
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad