Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor NiteIze universeel holster voor zaklampen

88 review(s)
Artikelnummer NILHS03

Reviews voor NiteIze universeel holster voor zaklampen

NiteIze

88 review(s)
€ 15,45
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

88 review(s)
Sorteer op:
LUCIEN ABADIE, SAINT-LAURENT DE NESTE

donderdag 2 juli 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

GvK, Schoonrewoerd

donderdag 9 februari 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een mooi product. Hoop wel dat ie het op de lange termijn vol houdt, aangezien de rek is er al enigszins uit is. Verder niks te klagen qua service en levering.


Jürgen K., Herne

dinsdag 8 november 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alain, Kraainem

donderdag 5 mei 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Klaus , Stuttgart

dinsdag 26 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

CARBONNE, FERRIERES SUR ARIEGE

vrijdag 4 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Sappemeer

maandag 21 september 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

goede holster, houd lamp goed geklemd


V Tilburg, Sliedrecht

dinsdag 7 april 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede prijs kwaliteit verhouding.


Anoniem, Saint Jean de Bournay

vrijdag 5 september 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dave Plugge, Oud-Alblas

vrijdag 27 juni 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Spijt van mijn aankoop, na twee weken gebruik met de Fenix TK11 is de rek er zo ver uit dat ik bij een sprint achter een verdachte aan mijn zaklamp verlies. Schade aan de lamp en hoesje maar in de afval bak.

Reactie van Knivesandtools

Geachte heer Plugge, Vervelend dat u niet tevreden bent met het product. Dit is niet de kwaliteit die wij verwachten van dit product. Wij zullen dit voor u oplossen en voor u met een passende oplossing komen.


Alexander , Deventer

donderdag 26 juni 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Holster ziet er degelijk uit zit strak aan de koppelriem en wat helemaal makkelijk is hij is draaibaar. Perfect aangedragen door knives an tools. Ik ben weer zeer tevreden. Hulde. :-)


Vincent, Duiven

dinsdag 17 juni 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg fijn holster gekocht voor mijn Fenix E35EU, als je dit holster aan je riem hebt kun je hem draaien zodat je handsfree van je lampje kan genieten. Het holster houd het lampje stevig vast en gaat er simpel in en uit. Wederom weer erg tevreden met dit 100% kwaliteits product zoals we gewend zijn van knivesandtools!


Jos, Veenendaal

vrijdag 21 maart 2014

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

prima holster. Mijn TANK 007 lamp past er uitstekend in. De ene dag besteld, de andere dag binnen. SUPER


stef, Lelystad

dinsdag 10 december 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Holster voldoet prima aan mijn verwachtingen,mijn xglow r1 past prima.Perfecte oplossing zo.


huubhauser, Grubbenvorst

vrijdag 1 november 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een prima holster. De lamp zit er vast in. mooi dat hij schuin is vast te zetten dus handsfree. Je blijft nergens achter haken bij het gebruik. Valt niet op tijdens het dragen op een uniform. Een aanrader dus.


chiel, Eindhoven

donderdag 30 mei 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super, universeel dus ook voor andere dingen al lampen. Zeer stevig en volt niet zomaar van je riem af. Erg goedkoop.


francis, Bordeaux

woensdag 17 april 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Kudelstaart

maandag 11 maart 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Holster voldoet helemaal aan de verwachting, en zoals gewoonlijk een razendsnelle levering!! D van Alphen


Sill Schobbe, margraten

dinsdag 19 februari 2013

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Perfecte universele houder. I ook een tool. Draai hem met de lamp erin en je kunt zonder handen schijnen.


Leo, Arnhem

maandag 10 december 2012

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel en correct geleverd. Mijn EagleTac T20C2 MKII past er goed in. Voor het geld echt een aanrader.


Artikelnummer NILHS03

Reviews voor NiteIze universeel holster voor zaklampen

NiteIze

88 review(s)
€ 15,45
Op voorraad

Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad