Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor NiteCore TIKI oplaadbare sleutelhangerzaklamp, 300 lumen

14 Reviews
Artikelnummer NCTIKI

Reviews voor NiteCore TIKI oplaadbare sleutelhangerzaklamp, 300 lumen

Nitecore

14 Reviews
€ 21,95
€ 24,95

-12%

Je bespaart 3,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

14 Reviews
Sorteer op:
S.F, Amsterdam

donderdag 1 juli 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Leuk, licht en gemakkelijk zaklampje voor Every Day Carry


Mike Nuijten, Oosterhout

maandag 7 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mensen niet twijfelen en gewoon kopen ideale zaklamp voor aan je sleutelbos. Gaat lang mee en kan tegen een stootje!


Michel Magagnosc, Saint Laurent du Var

dinsdag 1 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jan, Vorden

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn lampje voor aan de sleutelbos. Geeft in de turbostand verbazend veel licht en is door de 4 verschillende standen ook bruikbaar als het licht minder intens moet zijn.


Eric, Genk

dinsdag 30 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super handig lampje: + klein en makkelijk mee te nemen als sleutelhanger + oplaadbaar + Veel licht ivgl met grotere zaklampen die vaak veel duurder zijn + zeer gunstige prijs + ook het UV lampje is handig om sporen te zoeken of geld te controleren - lichtbundel niet regelbaar Kortom: zeer goed lampje voor een zeer goede prijs, TOP


Karin Oostermeyer, Bussum

dinsdag 16 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Lampje geeft goed verspreid licht, maar de prijs vind ik pittig.


Yannick GOUR, DEVILLE-LES-ROUEN

donderdag 4 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michael Schmidt, Ballerup

woensdag 3 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ian Roper, Halifax

donderdag 23 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pieter Verhelst, Terneuzen

dinsdag 21 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Als je een lampje zoekt voor aan je sleutelbos is dit de lamp die je moet hebben. De zaklampfunctie heeft 4 standen, waavan de sterkste echt een verbazingwekkende hoeveelheid licht geeft. Daarnaast zijn er nog de leeslamp-, beacon- en UV-functie. Handig in uiteenlopende gevallen. De UV-functie werkt niet voor controle van bankbiljetten. Verder zoals gebruikelijk bij K&T vlot en volgens afspraak geleverd.


erwin kleibeuker, Krimpen aan den IJssel

dinsdag 21 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goed robuust materiaal en duur van accu voldoet aan verwachtingen. Enige minpunt is de opening van het oogje voor aan je sleutelbos.deze had wat groter gemogen


Marccel, Echt

dinsdag 21 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijn compact zaklampje voor aan de sleutelhanger en oplaadbaar via micro-usb


Thierry Christ, Soultz

dinsdag 7 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

MARC ANTOINE SALASCA, Vescovato

dinsdag 7 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer NCTIKI

Reviews voor NiteCore TIKI oplaadbare sleutelhangerzaklamp, 300 lumen

Nitecore

14 Reviews
€ 21,95
€ 24,95

-12%

Je bespaart 3,00

Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland