Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fox Knives Black Fox Clip Point BF-133ZW Zebrawood jachtmes

18 review(s)
Artikelnummer FOBF-133ZW

Reviews voor Fox Knives Black Fox Clip Point BF-133ZW Zebrawood jachtmes

18 review(s)
€ 49,95
Adviesprijs€ 76,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

18 review(s)
Sorteer op:
The Dude, Köln

maandag 29 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Herman, Roermond

zondag 31 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Het was een cadeautje voor een vriend van mij, het mes is scherp genoeg en flexibel te gebruiken. Het zebra-houten handvat geeft het mes net iets meer flair zonder schreeuwerig te zijn. Het mes bevalt hem heel goed en hij heeft al meerdere smoezen... ik bedoel gegronde redenen om het mes te kunnen gebruiken gevonden. Het lederen foedraal met lus voor aan de riem voegt toe aan de gehele uitstraling en is dik genoeg om het mes veilig op te bergen. Het is zijn eerste mes, persoonlijk denk ik dat een dergelijk mes (makkelijk te slijpen, full tang en houten handvat) moeilijk te verslaan is als starter.


Luca Toti, Roma

vrijdag 20 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

E-M, LA ROCHELLE / PALLICE

dinsdag 8 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

F, Vianen NB

dinsdag 1 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes. Leren schede is fijn. De riemlus is genaaid en dat vind ik prettig. Ik heb grote handen. Hij ligt prettig in de hand.


Przemek K., Kolobrzeg

woensdag 19 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Vincent , Mierlo

maandag 17 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erg blij mee!!


Henny, Maarssenbroek

maandag 26 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi netjes afgewerkt en stevig mes voor een redelijke prijs.


Peter, Duiven

vrijdag 16 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes voor een zeer redelijke prijs. Het houten handvat wijkt af van de norm en ook daarmee is dit een mooie aanvulling voor mijn verzameling. Snel geleverd, zoals ik van Knives and Tools gewend ben. Ik kom zeker terug.


Giovanni , Bruxelles

vrijdag 16 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

A.Behrendt , Leipzig

maandag 12 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Benoît, Namur

maandag 12 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

charles legendre , BERNEX

zondag 11 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Très beau couteau , Cravanche

woensdag 7 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Roel, IJsselstein

zondag 27 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals in een eerdere review werd vermeld is de linkerhelft van het heft iets te smal waardoor je een scherpe rand voelt. Verder een prachtig mes om te zien, het is handzaam en voor dit geld een leuk kado voor jezelf.


E-M en France , LA ROCHELLE / PALLICE

zaterdag 26 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Medes, Chemnitz, OT Röh.

vrijdag 18 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Daniel Millard, Bristol

woensdag 3 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer FOBF-133ZW

Reviews voor Fox Knives Black Fox Clip Point BF-133ZW Zebrawood jachtmes

18 review(s)
€ 49,95
Adviesprijs€ 76,95
± 2 weken

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad