Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Fenix PD36R oplaadbare led-zaklamp, 1600 lumen

25 Reviews
Artikelnummer FEPD36R

Reviews voor Fenix PD36R oplaadbare led-zaklamp, 1600 lumen

Fenix

25 Reviews
€ 99,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

25 Reviews
Sorteer op:
bas mekern, Amsterdam

dinsdag 25 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snel geleverd en goed verpakt. Mooie lamp, zeer fel, schijnt ver en de batterij gaat lang mee. Ik heb de afgelopen jaren meerdere lampen van fenix gehad en ook eerder zaklampen besteld bij knivesandtools en ik ben hier als klant meer dan tevreden. vergelijk maar meerdere lampen uit dezelfde prijsklasse en je ziet vanzelf dat dit een van de beste lampen is. Ik ben dik tevreden !


M.F. van Deelen, Huissen

woensdag 19 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooie zaklamp voor alledaags gebruik en een bak met licht. Die 1600 lumen is echt super. Het enige nadeel is dat je altijd de knop achterop eerst moet indrukken en pas daarna kan je de schakelaar aan de zijkant gebruiken. Wellicht iets voor een volgende versie.


pjem florax, Maastricht

dinsdag 12 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik heb al jaren de Eden Tdl 20. en toen ik ging kijken voor de Eden Tdl 25 was die niet meer verkrijgbaar.en toen zag de Fenix PD36R oplaadbare led-zaklamp, 1600 lumen staan . naar de berichtjes hier over heb ik besloten om hem te bestellen .en hij bevalt mij zeer goed . wat een bak van licht geeft dit beestje. bestelling gedaan en de dag ernaar was hij al binnen..nu heb ik nog een vraag . bij de Eden Tdl 20 is het veertje losgelaten bij de drukknop .kan ik de druknop nog los bestellen . graag info hier over .


Pieter Baan, Zwijndrecht

donderdag 10 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

deze lamp wordt aan boord van mijn schip gebruikt en de bemanning is zeer tevreden


Stephan, Wien

dinsdag 1 september 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dave Jacks, Haarlem

dinsdag 24 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Second one I've had, first one lasted more than 5 years but lost it so have replaced it but it was still working just fine. High quality takes a good knock but still works.


Frans Mattheus, SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

dinsdag 10 maart 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

absoluut foute koop! beloofde afstand lukt absoluut niet prijs kwaliteit helemaal niet okee meerdere standen geen meerwaarde diep teleurgesteld en wil graag weer verkopen


JHH, Oirschot

dinsdag 25 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jammer dat ie zo duur is. Heel handzaam, opladen gaat prima. Kortom, duur maar prima ding.


Kfirtje, Amstelveen

dinsdag 11 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

very bright flashlight, compact for my needs and so far does it's work very well.


Jan Smit, Veendam

woensdag 8 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Net als de andere fenix lampen degelijke kwaliteit, lekker in de hand en een bak licht. Enige puntje van kritiek is het vinden van de zijknop om de lichtsterkte te wisselen. Je voelt het niet en de led is uit tijdens gebruik.


Werner, Lovendegem-België

dinsdag 7 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer krachtige zaklamp in een robuuste en compacte behuizing. De batterij houdt het ook zeer lang uit en de bediening is zeer makkelijk. Wat wel beter mocht, is een zwakkere laagste lichtstand want die is nu nog te krachtig. Een rode led voor het behouden van nachtzicht zou ook een goede aanvulling zijn.


Tim de Brie, Haarlem

dinsdag 7 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een fabelachtig mooi en degelijk zaklampje. De keus was hierop gevallen vanwege de zeer economische LED die erin zit. Met die LED kan hij maar liefst 115 uur op 30 lumen branden, een betere zaklamp kon ik wat brandduur betreft niet vinden. Maar de Fenix ontwerpers vind ik hersenloze wezens omdat deze zaklamp niet op zijn achterkant rechtop kan staan. Ze hadden de lanyard beugeltjes maar 1 mm langer hoeven te maken dan had deze zaklamp rechtop kunnen staan. Omdat ik hem het meest gebruik als staande lamp moest ik zelf aan het knutselen om hem rechtopstaand te maken. Bovendien levert Fenix er een diffusor voor "AOD-S diffusor Small, diameter 25,4 mm". Die krijg je er met geen enkele mogelijkheid op, ook niet met uitvijlen. Ik moest de Fenix EA06 diffusor 34 mm kopen en die met geknutsel passend maken. Daarin kan je een 1,25 duims hostaliet electrapijp van 34 mm lengte onwrikbaar vast inklemmen. Dan past hij op de Fenix PD36R en heb je een perfecte staande lamp. Hiermee is hij multi functioneel geworden, maar dus NIET dankzij Fenix. Die doen maar wat, zonder nadenken


G. Engelsman, Voorburg

dinsdag 7 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een compacte zaklamp die waanzinnig veel licht geeft. Ik gebruik deze zaklamp op mijn werk en heb al vele jaren ervaring met het merk Fenix. Waar andere zaklampen sneuvelen blijf dit merk het doen. Ik ben zeer tevreden!


Wilko, Leek

donderdag 26 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De zaklamp is heel robuust en zeer makkelijk te bedienen. De lichtbundel is van zwak tot zeer fel in te stellen een ideale zaklamp voor het klussen en voor outdoor activiteiten. Echt een aanrader. Het enige kleine nadeel is dat je de lichtintensiteit knop niet gemakkelijk in het donker kunt vinden.


Freek Jansen, Gees

dinsdag 24 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Super lamp, gebruik hem voor het verkeer te regelen op donkere plekken, top lampie


Johan van der Burgh, Apeldoorn

zaterdag 21 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fijne handzame zaklamp met een flinke lichtopbrengst. De combinatie van oplaadbaarheid, formaat en het kunnen schakelen tussen verschillende sterktes maakt het tot een multi-inzetbare zaklamp. De aan/uit-schakelaar achterop werkt erg prettig, ook erg makkelijk dat het half indrukken ervan het licht ook aandoet zonder dat het aanblijft als je de schakelaar loslaat. De geheugen-functie is ook een pré, de zaklamp schakelt aan op de sterkte waarop hij uitgedaan is. Daardoor hoef je niet elke keer door de verschillende sterktes heen te klikken naar de gewenste stand. Ik gebruik de lamp veel voor wandelen met de hond, dan is de laagste stand veelal voldoende. Er zit een clip aan om de lamp ergens aan vast te klemmen, echter voor op de klep van een pet is de lamp te zwaar (en ook aan de grote kant). Het enige lastige is dat de standen-schakelaar in het donker moeilijk te vinden is, als je de lamp aandoet gaat het ledje wel even branden (om de batterij-indicatie te geven) maar dat gaat weer uit. Als je dan wil schakelen is het even zoeken, zeker met handschoenen aan. Verder zeer tevreden over deze lamp.


Eelco, Amersfoort

dinsdag 17 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had zelf al de PD35 en dit is een uitstekende upgrade. Oplaadbaar, een hele goede batterijduur, een supersterke lichtbundel en goede gebruikersinterface, enige is de memory mode, zodat de lamp altijd in de laatste stand terugkomt en niet vanuit uit een stand vooraf bepaald kan worden. Absoluut helemaal tevreden met deze lamp.


M Oskam, Hardenberg

dinsdag 3 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een geweldige lamp! Precies wat ik verwachtte. Goed instelbare lichtsterkte voor iedere situatie en een stroboscoop voor het geval dat. En zeer handzaam en eindelijk geen batterijen maar een accu! Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader!


Ger, Groningen

maandag 2 december 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Al echt heel veel licht op 800 lumen en idioot veel op 1600 lumen. Als je graag met groot licht in de auto rijd, dan is deze lamp zeker iets voor jou. Batterij heeft en houdt zijn lading goed vast, moeilijk leeg te krijgen. Het zou mij niks verbazen als deze 21700 de opvolger wordt van de 18650 en dus ook in alle elektrische auto's komt te liggen. Met een snellader 3A is de batterij zo vol, alleen wordt deze wel erg heet. Laden met 1A geeft dit 'probleem' niet. (Advies op de verpakking staat 1A) Het rubberen afdek-klepje van de usb poort zit er goed stevig in. Ik hoop dat dit na vele jaren nog zo is, dit zou in de toekomst zo maar eens stuk kunnen gaan. Geen idee, maar het lijkt sterk en deugdelijk ontworpen. Gaat lastig los, en dat is goed. minpunt, de laagste stand 30 lumen is in het pikkedonker eigenlijk nog iets te fel als je enigszins ongezien door het donker wilt. Een 5 lumen stand mis ik in deze lamp.


Gert Hogenberg, Apeldoorn

zaterdag 30 november 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik gebruikt de lamp tijdens de wandelingen met de honden in de vroege ochtend en de late avond De lamp geeft als het nodig is enorm veel licht en de accu gaat erg lang mee. Het formaat is dusdanig dat ik in een hand de hondenriem en de lamp kan houden. Een aanrader voor iedereen die in het donker een wandeling maakt met zijn hond(en)


Artikelnummer FEPD36R

Reviews voor Fenix PD36R oplaadbare led-zaklamp, 1600 lumen

Fenix

25 Reviews
€ 99,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland