Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Fenix PD35 LED V3.0, zaklamp

220 review(s)
Artikelnummer FEPD35

Reviews voor Fenix PD35 LED V3.0, zaklamp

220 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

220 review(s)
Sorteer op:
JS, Zevenaar

dinsdag 27 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Simpelweg: TOP! Goede output voor een lamp van dit formaat. UI is heel intuïtief. Bouwkwaliteit kan niet beter, alles klopt Beetje jammer: de meegeleverde accu is 2.600 mah. Gelukkig had ik nog een 3.500 mah accu liggen. NB het Fenix filter AOF-S+R past niet goed (ook al zou dat wel moeten obv maatvoering), het nitecorefilter met dezelfde maat past perfect.


Víctor , Montroi

maandag 19 februari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Arjen, Alphen aan den Rijn

maandag 15 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gekocht in t kader van BHV, dus altijd in mn broekzak. Wel net wat groot, maar de lumen-output en het type batterij (oplaadbare 18650) geven voor mij de doorslag. De lamp zelf is mega stevig en goede output, zoals alle lampen die ik ken van Fenix.


Riko , Hoogvliet Rotterdam

dinsdag 9 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik ben tevreden


Jeroen, Cromvoirt

maandag 1 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wederom een fijn product van Fenix. Makkelijk in gebruik. Goede bouwkwaliteit en waterbestendig !! Bij volle batterij lange gebruiksduur. De site van Knives & Tools is zoals altijd perfect.


Jan, Vorselaar

maandag 27 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is gewoon de handigste zaklamp die je kan kopen, ondertussen al 6 zaklampen gekocht van fenix en ik blijf bij deze kleine handige modellen die je overal kan meenemen, liggen in iedere auto en naast bed.....het feit dat ik deze allemaal bij knives and tools heb gekocht is geen toeval, een verkoper zonder superlatieven. Iedere ervaring over de laatste jaren is enorm positief geweest en hopelijk blijven jullie nog lang producten van topkwaliteit leveren. Alvast een aanrader voor iedereen.


Peter, Enkhuizen

zondag 19 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Goede lamp geeft veel licht


R., Cadier en Keer

dinsdag 17 oktober 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De lamp voldoet zeker aan de verwachtingen. Echter, de batterij is veel sneller leeg dan verwacht. Ook de groen, rood en blauwfilters werken prima. De diffuser werkt ook goed, maar past niet geheel goed op de zaklamp. Voorts is het jammer, dat er geen aparte etui of houder is voor de kleurenfilters; de filters zijn immers gevoelig voor krassen en dergelijke.


Bernard, Tubize

donderdag 21 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ronald, Losser

vrijdag 15 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Na zo’n 22 trouwe dienstjaren begaf mijn ‘oude’ PD:5 het… Ik gebruik hem dagelijks tijdens mijn werk als service/ storingsmonteur. Deze nieuwe versie heeft een nog betere lichtbundel en indicatie lampje. Verder voelt hij net zo robuust aan als de vorige. Hopelijk ga ik er net zo veel plezier aan beleven als de vorige!


Patrice , alleur

maandag 11 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bertrand, GIF SUR YVETTE

dinsdag 29 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ger, Haelen

zondag 20 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Beste aankoop tot zover. Snelle levering.


steven, Geel

maandag 7 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

goede prijs kwaliteit en perfect lichtbereik en focus


Daniëlle , Blokzijl

dinsdag 11 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldige zaklamp. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Alles zit er op wat je nodig hebt. 5 standen en daarnaast nog een stethoscoop en SOS. Wel even de knop vasthouden aan de zijkant... Het enige wat ik jammer vind is dat je de zaklamp niet direct kan opladen zoals bijvoorbeeld de mac charger. Oh en hij wordt na een aantal minuten branden zo heet dat het moeilijk wordt om hem nog vast te houden. En na uren in de regen werken.. Doet deze lamp het nog steeds!!


Bart, Alkmaar

maandag 3 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Uitstekende lamp, prima verpakking, en makkelijk in gebruik. Ruime hoeveelheid accessoires is ook wel echt geweldig (en fijn ook dat het allemaal in voorraad is).


Tjalling, Haarlem

woensdag 18 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tot mijn spijt een eerdere versie (2014)verloren. Formaat is ideaal voor EDC in donkere dagen. Deze versie is nog sterker en de wisselknop met lading aanduiding is een echte aanwinst. Is zijn geld meer dan waard.


boris, Beuningen Gld

donderdag 1 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Fantastische licht op brengst !! hij geeft meer licht dan de pd 35 tacital Zelfde bediening ! is fijn het maakt voor de bediening niet uit welke lamp ik gebruik! Beide hebben de zelfde afmetingen! Dit is een hele fijne maat om vast te houden niet te groot of te klein of te zwaar. Hij zit gewoon in mijn jas zonder dat je het merkt! De lamp heeft een indicatie lamp in de schakelaar zitten die je verteld hoe vol de accu is ! is prettig om te weten hoe vol je accu is! dit had je bij de oudere versie niet.


Erik, Uden

dinsdag 22 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zaklamp is erg goed! Snel verzonden en bezorgd.


Jürgen , Bremerhaven

dinsdag 15 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Artikelnummer FEPD35

Reviews voor Fenix PD35 LED V3.0, zaklamp

220 review(s)
€ 79,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Kleur: Zwart
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad