Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Cold Steel GI Tanto 80PGT survivalmes

57 review(s)
Artikelnummer CS80PGT

Reviews voor Cold Steel GI Tanto 80PGT survivalmes

57 review(s)
€ 44,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

57 review(s)
Sorteer op:
David , Mazarrón

dinsdag 18 juni 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Cian, Ringaskiddy

donderdag 14 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marius , Velbert

donderdag 14 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prutspap, Begijnendijk

dinsdag 12 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

You can hear saplings rattle with fear every time this bad boy gets out of its sheath. The cutting edge, for the knife's sze, is not much bigger than that of for example a SRK. The latter also makes you look slightly less of a nutter. But if you plan a hike where you are not likely to encounter people make sure to pack this thing. You will not regret it. Does all the camping stuff, woodwork and you can use it as entertainment. Use it as a throwing knife, or for a treecutting competition, or as a shovel, or as a step-up/perch when rammed into a treetrunk. For the fans of 'son's of anarchy'. If there ever was a knife build to ram trough a car radiator, I rekon it's this one.


Très beau couteau, Bruxelles (Uccle)

woensdag 22 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Thomas, Graz

donderdag 31 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter F., Schiedam

donderdag 17 augustus 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Soms heb je gewoon een zwaar groot duizend dingenmes nodig om achter de hand te hebben voor grove, vervelende of zware klussen. Het van de muur of krijgen van decennia oude klimop bijvoorbeeld en het vervolgens in vuilnisbak geschikte stukken hakken, het bijhakken van een klein boomstronkje zodat die niet in de zijkant van je tent prikt, of in geval je een gat moet hakken in een autodeur of om glas uit een sponning te krijgen zodat de inzittenden toch eruit kunnen. In zo’n geval wil een beetje taal metaal dat wel wat kan hebben maar makkelijk genoeg weer scherp te krijgen is. Dan liever geen duur superstaal en roestwerendheid is geen issue. Neem dan dit mes. Kan zijn dat je na een uurtje of wat hakken last krijgt van blaren. Ik te minste wel. Dat is te fixen met een handschoentje. Mijn exemplaar van de GI Tanto ligt niet mooi uitgelicht in een mooi kastje maar gewoon achter in mijn auto. Klaar voor het eerste dringende noodgeval, brandhout voor een vreugdevuur of de apocalyps.


Alan, Tours

zondag 30 juli 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stéphane , Barentin

vrijdag 14 april 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Alex, Hayes

maandag 6 februari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Rick, Emmen

zondag 11 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ik was al bekend met de g.i. tanto van cold steel. Dit zijn zeer sterke/degelijke dolken waar je op kunt vertrouwen in noodsituaties/survival situaties je hoeft niet bang te zijn dat ze afbreken en ze zijn erg betaalbaar dus je hoeft ook niet te zuinig met ze om te gaan. Top werkmes. Schaf een paar van deze aan en je hebt voor de rest van je leven een top dolk beschikbaar.


Mr B, Nottingham

donderdag 3 november 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Will , Sutton

woensdag 20 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Lembeek

maandag 16 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi mes, ziet er simpel maar aggressief uit. Ik heb zeer grote handen en heb daarom een laag tape om het handvat gedaan, en dan is het ook voor groot-handigen een prettig mes.


Joshua Oates, LONDON

woensdag 3 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Emmanuel Astier, Saint Theoffrey

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

thomas smokon, dampierre sur salon

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter Tuke, Birmingham

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stephan Vandercasteelen, Oteppe

woensdag 3 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dirk, Schoonderbuken

vrijdag 11 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangenaam verrast door dit mes. Topper prijs/kwaliteit. Ongeveer even groot als mijn Esee6 alleen het totaal kost minder dan de schede vd Esee6 en deze schede is beter vind ik persoonlijk. Handvat is iets te glad maar wat griptape lost dit al op. Qua lemmet, handvat en schede ook zeer veelzijdig en makkelijk aan te passen. Paracord ipv handvat, paracord rond schede voor evt scout style carry, ondersteboven aan rugzak,,... alles is mogelijk. zonder handvat kan je het ook op een stok bevestigen om er soort van machette van te maken of moest het nodig zijn zelfs een speer en is het ook een goed werpmes. Bovenkant punt is bijna scherp en ideaal voor ferro-rod. Kortom een mes dat makkelijk zelf wat te personaliseren is en dat je owv de schappelijke prijs makkelijker gebruikt dan de duurdere messen. 1055 slijpt ook makkelijk.


Artikelnummer CS80PGT

Reviews voor Cold Steel GI Tanto 80PGT survivalmes

57 review(s)
€ 44,95
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad