Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2026
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami

4.5/5
()
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Afbeelding voor Higonaifu Higo-zakmes MY-120Y, 3-laags lemmet 10 cm, Higonokami
Niet meer leverbaar

We verkopen dit product niet meer.

Gratis verzending vanaf €50
Verlengde retourtermijn t/m 31 januari 2026
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad

Beschrijving

Specificaties

9,6 cm

70 gram

Materiaal handgreep

messing

Staalsoort

Koolstofstaal

Reviews

4.5/5(30 reviews)
Gemiddelde beoordeling
5 sterren
194 sterren
103 sterren
12 sterren
01 ster
0
Gemiddelde beoordeling
Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen
Sorteer op:
Anoniem, DOMONT

woensdag 6 juni 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen
Steve parkin, Derbyshire

donderdag 19 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen
Anoniem, Saint Laurent la Conche

woensdag 28 maart 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen
hgoor, Almere

dinsdag 25 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een meer basic mes dan dit ga je niet vinden. Behalve Opinel wellicht. Kwam scheer-scherp uit de doos. Dit mes heeft erg roestgevoelig staal (hoog carbon gehalte), dus enige zorg is nodig. Zelf heb ik het lemmet een paar uur in kokend heet azijn gezet zodat er meteen een beschermlaagje (patina) op komt. Het lemmet wordt dan meteen donkerkleurig en is hierdoor beter beschermd. Zoek bij YouTube maar op: "vinegar Patina on Carbon Steel blades". In het kort: aanrader als je een heel traditioneel zakmes zoekt.

Anoniem, BRUMATH

maandag 10 april 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bekijk alle reviews

Anderen bekeken ook