Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Nieuw: NiteCore Tip2

De NiteCore Tip was altijd al één van de allersterkste sleutelhangerzaklampen op de markt, maar NiteCore heeft zichzelf overtroffen met deze verbeterde variant. Maak kennis met de NiteCore Tip2. Eerlijkheid geschiede, de naam is niet heel origineel, maar de lamp is werkelijk fantastisch.

De NiteCore Tip2 heeft de goede eigenschappen van zijn voorganger geërfd: compact formaat, twee schakelaars, vier lichtstanden, ingebouwde 500mAh-accu en micro-usb-oplaadbaar. Geen gedoe met batterijen, maar gewoon opladen met een usb-kabel. Maar als we kijken naar de buitenkant, dan lijkt de Tip2 niet echt op zijn voorganger. Het formaat is vergelijkbaar maar het design is compleet anders. Zo heeft de Tip2 niet één maar twee leds, de bedieningsknoppen zitten niet op de brede maar op de smalle kant en de usb-poort zit aan de achterkant in plaats van aan de zijkant. Allemaal verbeteringen om het gebruik nog comfortabeler te maken. Daarnaast is de NiteCore Tip2 vooral heel erg degelijk gebouwd. De behuizing is gefreesd uit aluminium en afgewerkt met een type lll anodisering om water en stof geen kans te geven.

Dat wat betreft het uiterlijk. Dan nu de prestaties. De Tip2 heeft twee leds. En wel twee CREE XP-G3 S3 leds te verstaan. Dankzij deze hoogwaardige lampjes kan dit kleine monster maar liefst 720 lumen met een bereik van 93 meter produceren. Echt ongekend voor een lampje van dit formaat!

Lichtstanden van de NiteCore Tip2

  • Turbo (720 lumen, 15 min)
  • High (200 lumen, 1 uur 15 min)
  • Mid (30 lumen, 8 uur)
  • Low (1 lumen, 55 uur)

De Tip2 heeft twee schakelaars. Met de onderste schakel je de lamp in en met de bovenste wissel je tussen de lichtstanden. Daarnaast heeft de NiteCore Tip2 een demo-mode en een daily-mode. In de demo-mode schakelt de lamp automatisch uit nadat er 30 seconden geen activiteit is geweest. In de daily-mode dient de lamp handmatig uitgeschakeld te worden.

De batterijduur is, ondanks de relatief kleine batterij, toch behoorlijk. Op de hoogste stand haal je maar 15 minuten, echter op de lage stand is 55 uur licht toch acceptabel. De Tip2 is echt ontwikkeld om aan je sleutelbos te hebben en kort te gebruiken op momenten dat je het nodig hebt. En daar is deze lamp meer dan goed voor!