Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Pannen & Kookgerei

Le Creuset Les Forgées pannen van gesmeed aluminium

Le Creuset TNS: de vernieuwde Les Forgées pannen

De inmens populaire Le Creuset Les Forgées-pannen zijn vernieuwd! Nieuwe verpakking en een extra sterke antiaanbaklaag. Daarom heeft Le Creuset besloten ook de naam te vernieuwen. De nieuwe naam is Le Creuset TNS-serie. Waarbij TNS staat voor Toughened Non Stick. Hetzelfde design, dezelfde materialen en nog steeds zorgeloos koken en een moeiteloze afwas. Maar dan met een andere naam.

Le Creuset Les Forgées pannen bieden je ultiem gebruiksgemak, gecombineerd met de bekende Le Creuset-kwaliteit. Waar andere aluminium pannen vaak gegoten of getrokken worden, zijn de Les Forgées pannen gemaakt van gesmeed aluminium.

Als belangrijk voordeel heeft dit dat de pan niet zal vervormen. Bovendien biedt aluminium optimale warmtegeleiding en is het ook nog eens erg licht van gewicht. Ingekapseld in de bodem zit een stalen schijf. Hierdoor Le Creuset Les Forgées pannen geschikt voor alle verschillende warmtebronnen, inclusief inductie. De geharde, PFOA-vrije anti-aanbaklaag in de pannen garandeert zorgeloos koken en moeiteloze afwas.

Materialen & constructie

De gesmede aluminium pan van de Le Creuset Les Forgées-pannen zorgt voor optimale warmtespreiding. De stalen schijf in de bodem voor de geschiktheid op alle verschillende warmtebronnen. De handgrepen zijn gemaakt van gegoten staal en worden geklonken met roestvaststalen nagels.

Le Creuset Toughened Non-Stick

Belangrijk pluspunt van de Les Forgées-serie is dat alle pannen zijn voorzien van de Toughened Non-Stick-antiaanbaklaag. Deze is PFOA-vrij, wat betekent dat er geen teflon in verwerkt is. Het resultaat is een geharde, betere antiaanbaklaag die tegen grotere hitte is bestand. Deze pannen kunnen dan ook op alle warmtebronnen worden gebruikt, inclusief inductie en de oven (tot 260 graden Celcius, 220 met deksel). Daarnaast kunnen ze in de vaatwasmachine worden gereinigd.