Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Work Sharp WSKTS2 Knife & Tool Sharpener MK2

10 review(s)
Artikelnummer WSKTS-MKII

Reviews voor Work Sharp WSKTS2 Knife & Tool Sharpener MK2

10 review(s)
€ 122,95
€ 146,00
-16%Je bespaart 23,05
± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

10 review(s)
Sorteer op:
ALEX, Porto Recanati

maandag 25 september 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

François Glorie, Bruxelles

zaterdag 27 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Erik, Heist op den Berg

donderdag 16 maart 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer makkelijk in gebruik en goede resultaten .


Henk, Oude Tonge

dinsdag 10 januari 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima slijpmachine, vergt wat gewenning maar daarna gaat het goed, de fijnste band benaderd Stroppen!


Rafael , Mirskofen

maandag 31 oktober 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mark, Heerhugowaard

maandag 9 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Slijpt super goed en is makkelijk te gebruiken


Cactus, MIRANDOL BOOURGNOUNAC

woensdag 23 maart 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kris, Antwerpen

zaterdag 29 januari 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

na jaren te hebben aangemodderd met slijpertjes die mijn messen meer kwaad dan goed deden, viel ik eerder toevallig op deze Work Sharp. Even getwijfeld gezien de veel hogere prijs die ik voordien aan die andere toestelletjes had betaald, maar nog geen seconde spijt van gehad, integendeel; Dit is een super degelijk professioneel product dat een perfect resultaat geeft: mooi geslepen scherpe messen!


peter de groot, Nieuw-Lekkerland

maandag 12 juli 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer mooi product slijpen is heel makelijk wel op letten op je punten van je lemmet communicatie was zeer goed met de klanten service groetjes marijn


Paul, Zeist

maandag 21 juni 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Tot nu toe heb ik er alleen messen mee geslepen en dat gaat fantastisch! Binnen korte tijd zijn de messen vlijmscherp. De duidelijke instructies geven een goede leidraad om je mes snel en goed te slijpen. Zo slijp je niet onnodig veel materiaal weg en kan je lang plezier hebben van je mes(sen). Het wisselen van de slijp-banden gaat erg gemakkelijk. Mijn advies is om even de YouTube video van Work Sharp te bekijken waarin ze tips geven voor het gebruik van het apparaat. Dit geeft nog nét iets meer inzicht over het juiste gebruik. Kortom; dit apparaat is echt een aanrader!


Artikelnummer WSKTS-MKII

Reviews voor Work Sharp WSKTS2 Knife & Tool Sharpener MK2

10 review(s)
€ 122,95
€ 146,00
-16%Je bespaart 23,05
± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad