Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Nu besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Global GKS210 keukenschaar 21 cm

12 review(s)
Artikelnummer GL-GKS210

Reviews voor Global GKS210 keukenschaar 21 cm

12 review(s)
€ 89,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
Kim lam, Arnhem

maandag 11 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Geweldig schaar . Zeer tevreden je kunt met alles Knippen. Ligt goed in je handen Top kwaliteit. Zeker aanrader


Rogier, Haarlem

vrijdag 17 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Echt de beste schaar in je keukenla. Scherp, solide en puur ambachtelijk. Geknipt voor het werk!


Pancera Hervé , Charleroi

vrijdag 30 december 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Otto, Aalst

woensdag 13 juli 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zoals altijd de juiste informatie over bestelling en leverantie! Deze schaar is niet goedkoop maar buitencategorie. Echt een aanrader!


Jean michel, Sucé sur Erdre

woensdag 29 juni 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Peter, Terneuzen

maandag 23 mei 2022

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Had ik 10 jaar eerder moeten kopen! Een schaar die zonder mankeren plastic zakjes keurig open knipt, zonder gedoe.


Alexis Maras, Bellaire

vrijdag 8 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jean-Philippe Girou, La Champenoise

woensdag 10 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

G., Wavre

vrijdag 6 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Bij het openen van de verpakking zag ik onmiddelijk dat de randen van de handvaten absoluut niet mooi afgewerkt waren. Wat jammer dat Global deze zo de deur uit laat gaan, vind dit eigenlijk totaal niet kunnen voor deze prijs. Eveneens jammer dat de quality control bij K&T dit niet gezien heeft. Een grote tegenvaller voor zo een dure schaar hoor. Hij doet echter wel wat hij moet doen en heeft een fraai design. De schaar voelt ook aan als een degelijke keukenschaar. De punt van de schaar is afgerond om veiligheidsredenen wat ik zeker ook een pluspunt vind. Levering op de website was 4 dagen, pas na bestelling kreeg ik bericht dat het produkt niet op voorraad was. Levertermijn was meer dan 8 weken. Website up to date houden is belangrijk, niemand vind dit leuk natuurlijk, maar K&T heeft dit achteraf wel recht gezet met een tegemoetkoming, wat zeker geapprecieerd werd.


Reza, Anglet

zaterdag 18 november 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michal, Amsterdam

vrijdag 18 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen


Jeroen, Leerdam

vrijdag 11 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi design en degelijk materiaal. Knippen gaat prima door vlijmscherpe lemmeten. Handgreep is aan de grote kant, kan als storend worden ervaren. Verder is een metalen handgreep niet voor iedereen weggelegd. Zeer prijzig voor een schaar. Desondanks tevreden over product.


Artikelnummer GL-GKS210

Reviews voor Global GKS210 keukenschaar 21 cm

12 review(s)
€ 89,00
Op voorraad

Nu besteld, maandag in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad