Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor Eden monoculair HD 10x42

25 Reviews
Artikelnummer EQA107

Reviews voor Eden monoculair HD 10x42

Eden

25 Reviews
€ 179,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

25 Reviews
Sorteer op:
Fabrice Dombret, Jambes

donderdag 13 mei 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Gérard Vogt, Plouhinec

woensdag 30 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Michel HERMENIER, MEXIMIEUX

zaterdag 26 december 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Els Beemster, Huizen

dinsdag 23 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima kijker voor een redelijke prijs.


Christian Böhm, Berlin

donderdag 4 juni 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dirk, ROESELARE

vrijdag 14 februari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Een verrekijker kopen op internet, niet simpel omdat je hoegenaamd niet weet wat je in je handen krijgt. Maar de beeldkwaliteit heeft mij aardig verrast. De volledige test krijgt deze (mono)kijker pas over enkele weken in de Vogezen. Nu slechts een paar kleine bemerkingen die echter niets met de beeldkwaliteit te maken hebben. Trouwens ik ben brildrager en het is OK. De lensdoppen konden een tikkeltje beter. De ene iets te los dan andere iets te strak. Maar daar pas ik wel een mouw aan. Het enige waar ik niet 100% wens op te vertrouwen is het oogje en het haakje van het polstouwtje. Ik ben nu aan het uitkijken om op een manier een harnasje te maken dat de volledige kijker omvat zonder de bediening te hinderen. Dat komt op termijn wel OK (Paracord?) Maar tot op heden uiterst tevreden


Luis, München

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dirk Zschiesche, Neuss

maandag 23 september 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Stefan, Rheinbach

vrijdag 26 april 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Braunau am Inn

vrijdag 11 mei 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Henk, Enschede

donderdag 12 april 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De monoculair bied mij precies wat ik zocht. Met een houder en mijn gsm maak ik nu de meest scherpe foto's. Ondanks dat uit de hand fotograferen beweeglijk is. Op afstand erg dichtbij zijn.


Anoniem, Conceze

vrijdag 5 januari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Broek in Waterland

woensdag 19 juli 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kijker voldoet, prima product. Snelle levering, kortom niets op aan te merken.


Jam, Kaiseraugst

maandag 26 juni 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Marco Lucien, Lekkum

maandag 6 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit is mij het dakantje wel zeg! Wat een scherpe kijker voor dit geld Wel het plezier van een forse kijker maar niet het gewicht. Wel handig als je hem bijna altijd op zak hebt, gezien ik op het platte land woon. Wat meteen opviel is dat deze kijker heel goed presteerd in het schemer. Als ik van uit het keukenraam de landerijen inkijk tijdens het schemer, iets trekt mijn aandacht, maar ik kan het door het schemer niet zien, dan bied de Eden HD 10-42 een helder beeld. De kijker stelt lekker makkelijk scherp en bergt makkelijk op. Ik had voor de aanschaf gelezen dat de doppen niet zo goed bleven zitten. De dop op het oculair zit prima en lekker stevig. De dop aan de andere zijde zit wat slapjes en is ook minder diep waardoor hij niet lekker blijft zitten. Zelf heb ik dat opgelost met een stukje vulcaniserende rubbertape. Hierdoor zit de dop weer strak en door het rubber op rubber contact glijd hij er ook niet meer af, ook niet in de jaszak. Ik vind het voor zijn prijs een werkelijk uitstekende kijker!


Salagacki, Wiesbaden

dinsdag 4 oktober 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Anoniem, Rotterdam

maandag 19 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Kijken met de Eden gaat heel goed. Scherp, juiste vergroting. Minder is de bijgeleverde foudraal, lensdop en scherpstrl gemak. Kijker past niet echt in het foudraal, lensdop bevestiging is slecht, scherpstelsysteem gaat stroef wat bij kijken op afstand, waar deze kijker met 10x voor bedoeld is, erg lastig is. Geen nekhanger meegeleverd. Lenskaprubber laat na 1 week los. Overall onder de maat wbt afwerking.


Tinus, Sint-Oedenrode

donderdag 1 september 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Helder zicht en makkelijk mee te nemen. Voldoet uitstekend maar een klein minpuntje: de beschermkapjes.


Koos, Nieuwerkerk aan den IJssel

maandag 22 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zondag besteld, maandag al geleverd. Top product. Is redelijk aan het gewicht, maar kan niet anders vanwege de zeer degelijke bouwkwaliteit. Er wordt een stevig tasje bijgeleverd waarmee de kijker aan de broekriem kan worden gehangen. Hert gewicht is dan geen enkel probleem meer. Het beeld is ongelooflijk scherp vrijwel tot aan de rand en is vrij van kleuringen en levert een bijzonder helder beeld. Reeds vanaf iets meer dan een meter scherp te stellen. Scherpstellen is probleemloos en super makkelijk. Jammer voor de dure merken.....


Anoniem, 's-Gravenwezel (Schilde)

woensdag 17 augustus 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

+ : Handig op te bergen Niet te groot (neemt niet zoveel plaats in als een binoculair) Snel scherp te stellen Zeer geschikt voor brildragers ! - : Beschermkap van lens komt makkelijk los


Artikelnummer EQA107

Reviews voor Eden monoculair HD 10x42

Eden

25 Reviews
€ 179,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 2,95.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland