Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Reviews voor Petzl PIXA 3 hoofdlamp E78CHB-2, ATEX

12 review(s)
Artikelnummer PZ-E78CHB-2

Reviews voor Petzl PIXA 3 hoofdlamp E78CHB-2, ATEX

12 review(s)
€ 61,95
Adviesprijs€ 65,95
± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

12 review(s)
Sorteer op:
walter.filippi@laposte.net, Saint Cyr Sur Loire

donderdag 4 januari 2024

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Guy, Ninove

vrijdag 29 december 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

super kwaliteit, mijn vorige was ik verloren. Ik moest gewoon een hoofdlamp hebben, heb alle lampen nog eens overlopen maar kwam tot de conclusie dat dit nog steeds de beste keuze was voor mij. Extreem robust, betrouwbaar. Iets wat je wenst als je het nodig hebt


Patrick, Hasselt

dinsdag 14 november 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Prima lamp. Knop goed te bedienen. Ook met dikkere stijvere vingers en handschoenen. Wel net iets minder lichtsterkte dan verwacht voor buiten gebruik. Doch binnen in huis prima voor klusjes in het donker of in donkere hoekjes en plekjes (elektriciteitskasten, berging, magazijn, ). Voor veel buiten gebruik misschien een wat sterkere (meer lumen) lamp kopen. Al bij al voldoet voor mijn behoefte en gebruik.


Vassily, Astypalaia

woensdag 24 mei 2023

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Jurgen, Oudenaarde

dinsdag 5 januari 2021

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

De Pixa 3 voelt robuust en kwalitatief goed aan. De aankoop voldoet niet helemaal aan mijn verwachtingen, maar dat is mijn fout... ik dacht dat deze hoofdlamp usb-oplaadbaar was en dat is niet het geval. De verpakking was niet meer intact en ik ontzag mij de rompslomp om het item terug te sturen. Mijn fout dus.


bernard rousselle, bousies

dinsdag 28 januari 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ulrik De wever, Sluiskil

donderdag 10 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering, goeie verpakking,goeie kwaliteit en het leuke is de felle kleine sleutelhangerlampjes die je gratis krijgt.


Dominique Joly, Blaton

dinsdag 8 januari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Ad Schuring, Elim

dinsdag 15 augustus 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Aangeschaft door juist prijs-kwaliteit verhouding


RV Infra, Elst

dinsdag 26 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Hij voldoet aan alle verwachtingen


Michiel sanders, Son en Breugel

zaterdag 2 april 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Zeer fijn compact hoofdlampje, Prijs valt zeker niet tegen icm atex keurmerk.


Gerlof Homan, Westerlee

woensdag 13 januari 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Oerdegelijke waterproof outdoor hoofdlamp. Gemakkelijk te bedienen door draaiknop. Is ook goed te monteren op MTB helm. Bij 100 lumens (vol) instelling in de winter wel 2 extra batterijen mee nemen indien je langer dan 1 1/2 uur buiten moet zijn.


Artikelnummer PZ-E78CHB-2

Reviews voor Petzl PIXA 3 hoofdlamp E78CHB-2, ATEX

12 review(s)
€ 61,95
Adviesprijs€ 65,95
± 1 week

Product staat in bestelling. Levertijd is een indicatie. Houd rekening met vertraging.

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad