Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Reviews voor KA-BAR Mini Dozier Black 4072

9 review(s)
Artikelnummer KA4072

Reviews voor KA-BAR Mini Dozier Black 4072

9 review(s)
€ 35,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
Bekijk alle productinformatie

Reviews

Gemiddelde beoordeling

9 review(s)
Sorteer op:
A. Hendriks, Vierlingsbeek

dinsdag 7 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi niet te groot mes, had wat scherper mogen zijn, je moet soms nog al wat kracht zetten om iets door te snijden.


Ekrem Cetinkaya, Maassluis

dinsdag 7 april 2020

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Top mes!


Vulgarius, Niederkrüchten

dinsdag 19 februari 2019

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Pieter, Ekeren

zaterdag 10 februari 2018

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Dit mesje is al dik een jaar mijn EDC, dus tijd om een review te schrijven. Mijn vorige EDC was ik kwijtgespeeld doordat het uit mijn jaszak was gevallen ergens op een trektocht. Dit mesje blijft dankzij de handige clip goed in mijn broekzak zitten. De back-lock is degelijk en mits wat proberen kan het makkelijk met 1 hand openen en sluiten. Het mesje werd scherp geleverd. Door het openen van verpakkingen en snijden van papier was het na een jaar wat botter, maar het was eenvoudig bij te slijpen. Ik vind het een licht, mooi slank en basis ontworpen mes. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Al bij al dus zeer tevreden over deze aankoop.


mathias, sint-niklaas

woensdag 1 maart 2017

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

ik had eigenlijk dit mes gekocht als bijmesje omdat dit vrij goedkoop was maar blijkt dat ik deze verkies boven het ander aangekochte (Kershaw Entropy 1885 zakmes, fantastisch in alle opzichten, maar net iets te groot). Kabar mini is perfect. Het design is eenvoudig en mooi gestroomlijnd en aldus volledig naar mijn smaak. Het toestel is volledig ambidexter (dus ook voor mij als linkshandige), zeer licht en fijn. Ideaal qua grootte (functioneel, schattig en niet 'bedreigend') en komt zeer scherp uit de doos. Scherpte blijft ook lang bewaard ondervind ik. De clip hangt stevig aan het mes en is van stevig materiaal (buigt en vervormt niet zoals bvb wel van een flash II) en heb hem nog niet opnieuw moeten aanvijzen (zoals bvb wel moet gebeuren met andere clips zoals bij de buck vantage). Het openen gaat zeer soepel en vlot en met een beetje oefening vliegt het open alsof het een mes is met assisted opening (duim niet op de duimsteun zetten maar vingernagel tegen de onderkant en dan openflippen). De backlock is superstrak,er is geen enkele speling, niet voor/achter of links/rechts: het mes voelt aan als een vast mes. De backlock kan ook soepel ingedrukt worden (bij sommige messen is dat soms te stroef en moet je te veel macht op zetten). ik kan niets verkeerd zeggen over deze mini ka-bar. Kortom qua prijs/kwaliteit vindt je geen beter edc mes. Dit mes heeft mijn alltime favoriete edc mes: de kershaw od2 van de troon gestoten. Ik draag voortaan merk ka-bar hoog in het vaandel ;)


Anoniem, Deventer

woensdag 20 juli 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Mooi, licht en compact zakmes. Zit qua constructie degelijk in elkaar. Lemmet is zeer scherp en van een goede staalsoort. Makkelijk om altijd bij je te hebben voor alle kleine snijwerk en het openen van verpakkingen.


Sanne, Almere

vrijdag 25 maart 2016

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Wel erg klein, maar daardoor wel zeer portable. Wel degelijk en scherp.


EDC LM, Lopik

woensdag 30 december 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

Eerste indruk als je dit mesje uitpakt is: veel geld voor weinig mes (Amerikaanse merken zijn de laatste tijd fors duurder geworden). Hoewel wat slordig in elkaar gezet ging ik de Mini Dozier echter steeds meer waarderen. Zeer licht en plat, toch veel grip met het uitstekende handvat, goede backlock en makkelijk te slijpen. Heb de clip en duimpin er af gehaald, dan kan je 'm helemaal ongemerkt in de kleinste broekzak meenemen. Tevreden over deze aankoop.


tevreden klant, Oudenaarde

vrijdag 7 augustus 2015

Algemene indruk
Prijs-kwaliteitsverhouding
Voldoet aan verwachtingen

perfect edc mesje, klein genoeg zodat je niet voelt dat het mesje in je broekzak zit, maar groot genoeg om allerhande dagelijkse zaken te doen. geen bladeplay en lemmet is mooi gecentreerd.


Artikelnummer KA4072

Reviews voor KA-BAR Mini Dozier Black 4072

KA-BAR

9 review(s)
€ 35,00
Op voorraad

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten
Snelle levering uit eigen voorraad
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland