Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Pannen & kookgerei

Fissler SensoRed pannen: bakken was nog nooit zo eenvoudig

De pannen uit de Fissler SensoRed-serie zijn niet zomaar fraaie pannen van een uitstekende kwaliteit. De pannen hebben namelijk een unieke thermochromische antiaanbaklaag. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar is juist bedoeld om het koken gemakkelijker te maken. De antiaanbaklaag veranderd namelijk van kleur zodra de pan warm wordt! Zodra de spikkels in de antiaanbaklaag niet meer zichtbaar zijn, is de pan klaar voor het bakken van het perfecte eitje.

De Fissler SensoRed-pannen zijn gemaakt van aluminium met een robuuste, geëmailleerde buitenkant. Dit zorgt ervoor dat de pannen licht van gewicht zijn, niet snel krassen krijgen en dat ook het schoonmaken erg gemakkelijk gaat. De pannen zijn geschikt voor gasfornuizen, elektrische kookplaten van keramiek of glas en inductie. De pannen mogen gewoon in de vaatwasser.

De pannen hebben een ergonomische gevormde en hittebestendige handgreep voor een comfortabele en veilige houvast tijdens het bakken. Let wel op dat je geen metalen spatels of metalen opscheplepels gebruikt! Dit kan de antiaanbaklaag beschadigen.