Voor 18.00 uur besteld Dezelfde dag verzonden
Grootste assortiment Keuze uit meer dan 3.400 artikelen
Wij zijn liefhebbers 100% kwaliteitsproducten
0
Meld je aan voor de nieuwsbrief! [X]
Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten, de beste tips, aanbiedingen,
het laatste nieuws en meer!
Uitgelicht Verrekijker afstellen
Alle tips op een rij
Test: Eden verrekijkers
Wat vinden de experts?
Verrekijkerwoordenboek
Een duidelijk overzicht

Verrekijkers kopen doe je bij de specialist: knivesandtools.nl

Ben je een natuurliefhebber en ga je er graag op uit, dan kan een goede verrekijker je buitenervaring nog mooier maken. Bij ons koop je de ideale verrekijker, afgestemd op het gebruik (denk aan de lichtomstandigheden waaronder je hem wil gebruiken) en de gebruiksvriendelijkheid (bijvoorbeeld het gewicht). Zo kan je een jachtverrekijker of juist een compacte verrekijker kopen. Als je als vogelaar of buitenliefhebber de verrekijker wilt bekijken, kom dan gerust langs.
Meer Informatie...

Verrekijkers toegelicht

Een verrekijker kopen is best complex en daarbij is het goed om je even in te lezen. Op onze site vind je veel informatie over de verschillende types en de zaken waar je rekening mee moet houden. Als je echt alles over een verrekijker wil weten, raadpleeg dan het verrekijkerwoordenboek.

Eden verrekijkers

Wij hebben heel veel verrekijkers getest en daarom verkopen wij enkel de beste kwaliteit. Om een betaalbaar alternatief te bieden voor de exclusieve merken hebben we zelf ook verrekijkers laten ontwikkelen: Eden verrekijkers. Doordat wij deze rechtstreeks bij de fabrikant afnemen (dezelfde fabrikant van de grote merken) kan je voor gunstige tarieven Eden verrekijkers kopen. Onze Eden kijkers zijn veelvuldig heel positief uit testen naar voren gekomen.

Minder informatie...
Eden verrekijkers
Voor vogelaars
Voor jagers
Speciaal voor Outdoor
 
[1]   2   3   4  
 Eden Verrekijker HD 8x42

Eden 8x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker HD 10x42

Eden 10x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker HD 8x32

Eden 8x32 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker XP 8x42

Eden XP 8x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Eden Verrekijker XP 10x42

Eden XP 10x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Eden Verrekijker XP 10x56

Eden XP 10x56 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Leica TRINOVID 8x42 - 40 008 + €200 cashback

Gezichtsveld: 126 meter Schemergetal: 18,3 Gewicht: 810 gram Waterdicht: tot 5 meter

 Leica TRINOVID 10x42 - 40 009 + €200 cashback

Gezichtsveld: 108 meter Schemergetal: 20,5 Gewicht: 795 gram Waterdicht: tot 5 meter

 Leica MONOVID 8x20, zwart lederen bekleding

Een monoculair, een verrekijker voor slechts één oog, is uitermate compact. Daardoor kan je hem altijd bij je hebben. En ondanks de compacte afmetingen heeft deze Monovid van Leica de kwaliteit die je verwachten mag.

 Bushnell LEGEND ULTRA HD 10x42 verrekijker

De verrekijkers uit de Legend Ultra HD-serie van Bushnell zijn zeer hoogwaardige verrekijkers die dankzij de toepassing van ED glas weinig last hebben van de bekende kleurrandjes. Een bijzondere feature is de blokkering van de dioptriecorrectie.

 Steiner SkyHawk Pro 8x42 verrekijker

Verrekijker uit de Birdwatchingserie. Ontworpen in nauw overleg met vogelaars uit de hele wereld. Degelijk met een relatief laag gewicht.

 Leica ULTRAVID 10x32 HD

Topklasse dakkant-prisma verrekijker met fluoride lenzen. Zowel optisch als mechanisch van ongekende kwaliteit.

 Leica ULTRAVID 8x32 HD

Topklasse dakkant-prisma verrekijker met fluoride lenzen. Zowel optisch als mechanisch van ongekende kwaliteit.

 Leica ULTRAVID 8x42 HD

Topklasse dakkant-prisma verrekijker met fluoride lenzen. Zowel optisch als mechanisch van ongekende kwaliteit.

 Swarovski EL 8,5x42 Swarovision

Professionele dakkantprisma verrekijker met magnesium behuizing en rubberen bekleding. Robuust, duurzaam en betrouwbaar.

 Swarovski CL Companion 8 x 30, groen

De Swarovski CL Companion 8 x 30 is een compacte verrekijker met wel de eigenschappen die zorgen voor de onovertroffen kwaliteit van alle Swarovski verrekijkers.

 Knivesandtools cadeaubon van 10 euro

Een feestelijk cadeau. Leuk om te geven en te krijgen!

 Bushnell LEGEND ULTRA HD 8x42

De verrekijkers uit de Legend Ultra HD-serie van Bushnell zijn zeer hoogwaardige kijkers die dankzij de toepassing van ED glas weinig last hebben van de bekende kleurrandjes. Een bijzondere feature is de blokkering van de dioptriecorrectie.

 Bushnell ELITE ED 10x42, Rainguard/XTR

De Elite-serie van Bushnell is de toplijn van het bekende merk met een meer dan 60 jarige geschiedenis. De laatste technieken die beschikbaar zijn komen samen in deze prachtige kijkers.

 Bushnell TROPHY 8x42 XLT

De verrekijkers uit de Trophy XLT-serie van Bushnell zijn verrekijkers gemaakt met degelijkheid en helderheid als uitgangspunt. De volledig gecoate lenzen en de met stikstof gevulde en met rubber beklede body zorgen voor uitstekende prestaties.

 Swarovski CL Companion 10 x 30, groen

De Swarovski CL Companion 10 x 30 is een compacte verrekijker met wel de eigenschappen die zorgen voor de onovertroffen kwaliteit van alle Swarovski verrekijkers.

 Bushnell EXCURSION EX 7x36 BIRDER

De verrekijkers uit de Excursion EX-serie van Bushnell zijn hoogwaardige verrekijkers. De lenzen zijn volledig gecoat. De met rubber beklede composiet body heeft een dubbele brug die voor extra sterkte van de verrekijker zorgt.

 Bushnell ELITE ED 8x42, Rainguard/XTR

De Elite-serie van Bushnell is de toplijn van het bekende merk met een meer dan 60 jarige geschiedenis. De laatste technieken die beschikbaar zijn komen samen in deze prachtige kijkers.

 Swarovski  EL 10 X 42 Swarovision

Professionele dakkantprisma verrekijker met magnesium behuizing en rubberen bekleding. Robuust, duurzaam en betrouwbaar.

[1]   2   3   4