Voor 18.00 uur besteld Dezelfde dag verzonden
Grootste assortiment Keuze uit meer dan 3.400 artikelen
Wij zijn liefhebbers 100% kwaliteitsproducten
0
Meld je aan voor de nieuwsbrief! [X]
Zo blijf je op de hoogte van nieuwe producten, de beste tips, aanbiedingen,
het laatste nieuws en meer!

De Eden verrekijkers geven je de optimale kijker voor de beste prijs

Eden verrekijkers worden speciaal door knivesandtools.nl zelf ontwikkeld. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste verrekijkerontwikkelaars en we hebben samen met hen deze superieure verrekijkers ontwikkeld. De jarenlange ervaring van knivesandtools.nl en de vele gebruikerservaringen van onze klanten zijn gebruikt voor de Eden verrekijkers. Keer op keer komen deze kijkers goed uit de klantentests en het merk heeft een grote schare enthousiaste gebruikers in heel Europa. De verrekijkers zijn exclusief te koop in webwinkels van KATO Group. Wij garanderen topkwaliteit voor de best mogelijke prijs. De verrekijkers van Eden zijn onder andere door de Twentse Vogelwerkgroep uitvoerig getest en zijn zeer goed uit de test gekomen!

Bekijk maar eens de testverslagen van de Eden verrekijkers. Of lees in de reviews wat de vele kopers van Eden verrekijkers ervaren hebben!
 
 Eden Verrekijker XP 8x42

Eden XP 8x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Eden Verrekijker XP 10x42

Eden XP 10x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Eden Verrekijker HD 8x42

Eden 8x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker HD 10x42

Eden 10x42 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker HD 8x32

Eden 8x32 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte, door hoogwaardige optiek. 8x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld.

 Eden Verrekijker XP 10x56

Eden XP 10x56 ‘dakkant’ verrekijker met een zeer helder en scherp beeld met hoge randscherpte. 10x vergroting, breed gezichtsveld en snelle scherpstelling. Stikstof gevuld en geschikt voor gebruik bij temperaturen tot -20 graden C.

 Tas voor Eden 8x42 of 10x42 verrekijkers

Tas voor Eden 8x42 of 10x42 verrekijkers.

[1]