Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

WE Knife mes: uniek ontwerp, exceptionele fit & finish

WE Knife is onderdeel van het Chinese WE Knife Co. dat al jaren meedraait in de messenindustrie. WE Knife Co. maakt zakmessen onder de merknamen WE Knife, Civivi en SENCUT. Van de 3 merken worden er onder WE Knife de meest luxe zakmessen geproduceerd. Prachtig gefreesde kleine details tot de sublieme snede. De eigen unieke, frisse ontwerpen tonen duidelijk dat ze een eigen kijk op de messenwereld hebben. Vaardigheid, creativiteit en premium materialen zijn de ingrediënten voor een succesrecept en WE Knife heeft ze allemaal! Naast hun eigen ontwerpen werkt WE Knife ook samen met ontwerpers van over de hele wereld.

Lees meer

277 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Redenen om een WE Knife mes te kopen 

Ben je op zoek naar een premium EDC mes, dan ben je bij WE Knife aan het juiste adres. WE Knife heeft een ruim assortiment aan messen en is vooral gericht op de EDC-fanaat.

WE knife messen: staalsoorten

WE Knife maakt enkel gebruikt van de beste materialen en technieken voor het vervaardigen van hun producten. WE Knife maakt alleen gebruik van superstaalsoorten zoals CPM S35VN, CPM 20CV, M390 en damast van Damasteel.

WE knife messen: handgrepen

Ook qua handgreepmaterialen werkt WE Knife slechts met het beste. WE Knife werkt veel met titanium, micarta en G10, maar ook luxe houtsoorten zoals Bubinga.

Naast de kwaliteit in de gebruikte materialen zie je ook dat WE Knife veel aandacht besteed aan de afwerking ervan, waar ze duidelijk laten zien oog te hebben voor detail.

WE Knife series 

WE Knife heeft een ruim assortiment aan EDC-messen. Hieronder gaan we in op de bekendste series. Verder komt WE Knife geregeld met nieuwe modellen. Ben je op zoek naar iets unieks, houdt dan onze site in de gaten voor nieuwe releases.

Elementum

De Elementum is een compact en fijn EDC-zakmes. Een echte allemansvriend! De ronde vormen en soepele actie zorgen dat iedereen dit mes waardeert. De Elementum is er in verschillende uitvoeringen en in veel verschillende kleuren en handgreepmaterialen, zo is er zeker een Elementum die bij je past. Naast de versie met flipper en linerlock is er een versie met buttonlock en zelf een vaststaande versie.

Banter

De WE Knife Banter 2004 is een compact en handig EDC-zakmes, ontworpen door Ben Petersen. In de zakmescommunity is Ben beter bekend als @ben_banters met zijn What iiiisss up guys!!-strijdkreet. Deze WE Knife Banter tekende hij als zakmes wat op geen ander zakmes moest lijken voor een van zijn projecten. Naast de Bater is er ook nog een grote versie de WE Knife Big Banter en een kleinere versie, de CIVIVI Baby Banter.

WE Knife product types 

WE Knife maakt hoofdzakelijk zakmessen en vaststaande messen die geschikt zijn voor EDC. We kunnen denk ik wel stellen dat de WE Knife Elementum het bekendste EDC-zakmes is. WE Knife werkt samen met verschillende ontwerpers, waaronder met Ben Petersen. Samen brachten ze de Civivi Baby Banter uit, een kleinere versie van de WE Knife Banter. De vaststaande messen van WE Knife zijn ook een uitstekende keuze als EDC-mes en zijn ook goed te gebruiken tijdens het kamperen of survivallen. Als laatste bied WE Knife ook nog tactische pennen en multitools om je EDC-uitrusting nog meer compleet te maken.

Geschiedenis van WE Knife

WE Knife Co. is begonnen met het maken van hoogwaardige onderdelen voor westerse merken. Van daaruit is het merk uitgegroeid tot een van de grotere producenten van zakmessen en EDC-tools. In 2016 werden de eerste producten van het merk WE Knife geïntroduceerd. Omdat WE Knife Co. al veel ervaring had in het produceren van hoogwaardige onderdelen was het ook te verwachten dat WE Knife messen zouden vallen onder het hogere segment. WE Knife richt zich specifiek op het bieden van premium kwaliteit, unieke designs en draagbare producten.

WE Knife heeft een rijke geschiedenis in het leveren van innovatieve ontwerpen van hoge kwaliteit. Opgericht als een van de grootste fabrikanten van messen en gereedschappen in Yangjiang, China, heeft WE Knife een reputatie opgebouwd voor betrouwbaarheid en vakmanschap.

De toewijding van WE Knife aan innovatie en kwaliteit blijft de kern van hun filosofie, waarbij ze zich altijd richten op het verbeteren van hun producten.

Met een voortdurende focus op perfectie en het motto "Made Better" blijft WE Knife Co. vooroplopen in de branche, klaar om klanten te blijven verrassen met hun uitstekende ontwerpen en vakmanschap.

Veelgestelde vragen over WE Knife