Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Vandaag besteld, maandag in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Naniwa vernieuwd in 2024: nieuwe namen en verpakkingen

De Japanse slijpstenen van Naniwa ondergaan opnieuw een transformatie! Voor de grote fans zal dit geen verrassing zijn. Naniwa heeft namelijk in het verleden al eerder de naam van haar series gewijzigd. Nu, in 2024, is het weer raak. Niet alleen hebben ze de naam van de series aangepast, maar ook de verpakking heeft een frisse make-over gekregen. Laten we eens dieper ingaan op de details van deze veranderingen!

Naniwa Multi Stone = Naniwa Basic Stone

We beginnen bij de Naniwa Multi Stones. Deze serie heet vanaf nu de Naniwa Basic Stones! Het is de beginnersserie van Naniwa. De serie bestaat uit twee combinatieslijpstenen met korrelgrootte 220/1000 en 1000/3000. Nieuw is de verpakking en de opdruk op de slijpstenen. De producten in de serie en de productiekwaliteit is verder gewoon hetzelfde gebleven!

Naniwa Super Stones = Naniwa Advance

Voor meer geavanceerde slijpers is er de Naniwa Advance-serie! Voorheen de Naniwa Super Stone-serie. Het zijn dunne Japanse slijpstenen waarmee je geweldige slijpresultaten bereikt. De Naniwa Advance Stones hebben een heel gunstige prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar van korrel 220 tot en met de uiterst fijne korrel 12000. Nieuw is de verpakking en de opdruk op de slijpstenen. De producten in de serie en de productiekwaliteit is verder gewoon hetzelfde gebleven!

Naniwa Professional = Naniwa Chocera Pro

De Naniwa Professional-serie heet vanaf nu Naniwa Chocera Pro. Nu horen we je denken: “Heette de serie voorheen niet ook zo?” En daar heb je gelijk in! Vroeger heette deze serie de Naniwa Chosera-serie. Met een S. Ze maken het niet gemakkelijk, maar gelukkig is de productiekwaliteit gewoon hetzelfde gebleven. Nieuw is de verpakking en de opdruk op de slijpstenen.

De Naniwa Pocket Pro behoudt zijn naam. Deze serie staat dus qua naam los van de Chocera Pro-serie. Het blijft echter gewoon de kleine versie van de Chocera Pro-serie!

Naniwa Diamond Stones = Naniwa Diamond Pro

De Naniwa Diamond Stones-serie is vanaf nu de Naniwa Diamond Pro-serie! Hier is eigenlijk niet zo heel veel veranderd. Er zit iets meer nadruk op de professionele toepassing van deze stenen. Het zijn de meest specialistische stenen in het Naniwa-assortiment waar je zelfs de hardste staalsoorten mee slijpt. Nieuw is de verpakking en de opdruk op de slijpstenen. De producten in de serie en de productiekwaliteit is verder gewoon hetzelfde gebleven!