Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Wij krijgen een 4,8/5 van onze klanten

Victorinox: het enige echte Zwitserse zakmes

Het Zwitserse Victorinox maakt kwalitatieve zakmessen, multitools en keukenmessen, voor een zeer redelijke prijs. Een Victorinox is voor velen het eerste zakmes dat ze ooit kregen of kochten. Het design van het ‘Original Swiss Army Knife’-mes is uit duizenden te herkennen aan het schild met kruis en de kenmerkende rode kleur. Het merk staat bekend om de multifunctionele zakmessen met meerdere functies. Dat maakt een Victorinox-mes bij uitstek geschikt wanneer je klust of een compacte alleskunner zoekt voor tijdens het kamperen.

Lees meer

368 Producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Keuze uit meer dan 17.000 producten
Snelle levering uit eigen voorraad
Gratis verzending vanaf €50

Waarom een Victorinox kopen?

Veelzijdig

De messen van Victorinox zijn ontzettend veelzijdig. Sommige zakmessen hebben meer dan 30 of zelfs 70 functies! Zo is er bijna geen klus die je níét klaart met een Victorinox-zakmes, van het schillen van een appel tot het afknippen van een prijskaartje.

Duurzaam

Victorinox-messen zijn ontzettend duurzaam. Ze gaan lang mee en kunnen tegen een stootje. Geen wonder dat ze vaak binnen de familie van generatie op generatie doorgegeven worden.

Makkelijk mee te nemen

Victorinox-zakmessen zijn ontzettend compact. Zo neem je ze makkelijk onderweg mee in je tas of hang je ze zelfs aan je sleutelbos! Ook heeft Victorinox handige riemetuis in het assortiment.

Breed assortiment

Victorinox biedt een breed assortiment aan zakmessen, van eenvoudige modellen tot meer geavanceerde versies met diverse functies. Ook hebben ze diverse multitools en keukenmessen. Hierdoor kies je gemakkelijk een Victorinox dat het beste past bij je specifieke behoeften.

Victorinox series

Victorinox Huntsman

Met zijn 15 gereedschappen staat de Huntsman klaar om jou te helpen bij elke taak.

Victorinox Spartan

De 6 gereedschappen hebben in totaal 12 functies en maken dit Zwitserse zakmes zeer divers inzetbaar.

Victorinox Classic

De Classic is een van de kleinste zakmessen in het assortiment van Victorinox. Je hebt altijd wel een plekje vrij voor deze alleskunner!

Victorinox Pioneer

Deze modellen zijn compact en bevatten niet te veel tools. Zo heb je de gereedschappen bij je die je daadwerkelijk gebruikt.

Victorinox Climber

De Climber-serie is speciaal ontworpen om alle benodigdheden te bieden voor een klim- en survivalavontuur.

Victorinox SwissChamp

De SwissChamp-serie geeft met zijn 33 gereedschappen een nieuwe dimensie aan het woord veelzijdig.

Victorinox Manager

In de Manager-serie bestaat er een uitvoering met led-lampje, de Midnite Manager. Door de toevoeging van de led-lamp kan je zelfs in het donker werken met dit zakmes.

Victorinox Signature

Dit zakmes omvat namelijk niet alleen de traditionele gereedschappen, maar is ook voorzien van een balpen.

Victorinox HunterDe Hunter-serie is ontworpen voor de jagers onder ons. Veel van de modellen binnen deze serie hebben functies die bij het jagen van pas komen.

Victorinox RangerGrip

De RangerGrip-serie bestaat uit grote zakmessen gericht op veiligheid. Zo zijn de handgrepen voorzien van rubberen anti-slipstukken en hebben de lemmeten een vergrendeling.

Victorinox Delemont

De Delémont-serie bestaat uit bijzondere modellen die voorheen geproduceerd werden door Wenger, een merk dat in 2005 is overgenomen door Victorinox.

Victorinox Forester

De Forester-serie is gemaakt voor wie vaker in het bos dan in de stad te vinden is. Dit grote model heeft alles wat je buitenshuis nodig hebt.

Victorinox Trailmaster

De Trailmaster-serie komt overeen met de Forester-serie. De kurkentrekker heeft plaatsgemaakt voor een handige kruiskopschroevendraaier.

Victorinox Evoke

Een zakmes met robuuste, grijprijke handgreepschalen en vingergroeven, waardoor optimale grip wordt gegarandeerd.

Victorinox SwissCard

De SwissCard-serie is een multitool in creditcardformaat! Zo past ie in een portemonnee, tas, of broekzak.

Victorinox Alox

Deze modellen hebben in plaats van de zeer kenmerkende rode kunststof greepschalen, zilverkleurige of gekleurde greepschalen van Alox: aluminium.

My First Victorinox kinderzakmessen

My First Victorinox-kinderzakmessen zijn speciaal ontworpen voor kleine handen. Een veilige manier om kennis te maken met de wereld van zakmessen.

Victorinox SwissTool multitools

De zakmessen van Victorinox staan bekend om hun betrouwbaarheid. Deze multitools worden met dezelfde filosofie gemaakt.

Victorinox Swiss Cassic keukenmessen

De SwissClassic-serie omvat een reeks eenvoudige keukenmessen. Met de Victorinox SwissClassic-serie slaag je altijd.

Victorinox Swiss Modern keukenmessen

SwissModern-messen kies je wanneer je gaat voor modern, Europees design met een aantrekkelijke prijs.

Victorinox Wood keukenmessen

De Wood-serie combineert de natuurlijke elegantie van hout met de uitzonderlijke kwaliteit die je verwacht van Victorinox.

Victorinox Fibrox keukenmessen

Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is waar deze messen bekend om staan. Met messen uit de Fibrox-serie kun je eigenlijk niet fout gaan!

Victorinox productsoorten

Victorinox Limited Edition zakmessen

Victorinox brengt ieder jaar diverse Limited Edition-zakmessen uit, voor de verzamelaar. Populair zijn de gekleurde Alox-jaaredities.

Victorinox keukenmessen

Victorinox keukenmessen zijn al jarenlang zeer geliefd onder slagers en koks. En dit is niet voor niks. Het zijn functionele messen met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

Victorinox koksmessen

Victorinox koksmessen bieden uitstekende snijcapaciteiten voor aantrekkelijke prijzen. Het zijn allemansvrienden: iedereen snijdt fijn met een Victorinox-koksmes.

Victorinox messenset

Met een Victorinox messenset wordt koken een feestje. Immens populair in professionele keukens, maar ook thuis het stralende middelpunt van je aanrecht.

Victorinox bestekset

Met een Victorinox bestekset heb je altijd genoeg keus. Kies de set die het beste bij jou past en dek de tafel met de gekleurde besteksets van Victorinox.

Geschiedenis van Victorinox

Victorinox werd opgericht in 1884 door Karl Elsener in Ibach, Zwitserland. Elsener opende zijn eigen werkplaats voor het produceren van messen voor het Zwitserse leger. Sindsdien wordt het Zwitserse legermes al sinds 1891 aan het leger geleverd. Het succes van Victorinox startte in 1897 toen het eerste 'Officer’s Knife' werd ontwikkeld. Het mes bevatte verschillende praktische gereedschappen in één compact ontwerp. Dit mes zette de grondvesten voor het Swiss Army-mes zoals wij die nu kennen.

Het merk kreeg pas écht vorm in 1909 toen Karl Elsener de naam ‘Victorinox’ koos. Een combinatie van de naam ‘Victoria’ als eerbetoon aan zijn moeder en ‘inox’ als afkorting van inoxydable, het Franse woord voor ‘roestvrij’. Vandaag de dag is Victorinox een van de meest toonaangevende merken in de messenindustrie. Iedereen kent het iconische rode zakmes met het kenmerkende schildje op de greep.

Veelgestelde vragen over Victorinox