Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers
Home Zaklampen & batterijen Zaklampen Survival verlichting: voor de avonturier

Zaklampen & batterijen

Survival verlichting: voor de avonturier

Survival verlichting mag niet ontbreken als je op avontuur gaat. Een goede uitrusting bij elkaar sprokkelen begint bij Knivesandtools. In ons assortiment vind je verschillende zaklampen voor survival en bushcraft. Heb je liever beide handen vrij? Op deze pagina vind je ook hoofdlampen die geschikt zijn voor survival en bushcraft. Met de juiste survival verlichting maak je jouw avontuur comfortabeler én veiliger.

Kenmerken van een survival zaklamp

Als je op avontuur gaat dan moet een survival zaklamp aan een aantal kenmerken voldoen. Let ten eerste goed op het gewicht. Dat mag niet te zwaar te zijn, omdat je deze zaklamp gedurende een lange tijd met je meedraagt. Verder is het belangrijk om te letten op de brandduur van de accu. Niets is zo vervelend als een lege accu of batterijwissel in het donker. Tip: neem een reserve accu mee of cr123a-batterijen. Vooral als je dagen verwijderd bent van de bewoonde wereld en niet zomaar een stroomvoorziening voor handen hebt. Maak je uitrusting compleet met een goede survival zaklamp en de juiste batterijen.

Kenmerken van een survival hoofdlamp

Het voordeel van een survival hoofdlamp is dat je beide handen vrij hebt. Naast het feit dat je kijkt naar het gewicht, de brandduur en batterijen, is het belangrijk om te kijken naar de hoofdband. Hoofdbanden met een extra baan over het midden van je hoofd, bieden namelijk extra stabiliteit. Op deze manier kun je – hoe wild je avontuur ook is – altijd rekenen op een survival hoofdlamp die goed op zijn plek blijft zitten.