Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
9,5
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Aftikkers

Gratis 5.11 sleutelhanger multitool

bij aankoop van minimaal €100,- 5.11 producten

Outdoor & Gear

Rugzakken en backpacks: voor dagtochten, hiking of woon- werkverkeer

Een goede rugzak is misschien wel het meest onderschatte deel van je dagelijkse uitrusting. Of je nu gaat wandelen in de bergen, kamperen in het bos of simpelweg dagelijks naar je werk reist: een goede rugzak maakt echt een verschil. De pasvorm, duurzaamheid van de materialen en innovatieve uitvindingen die jou het leven makkelijker maken zijn echt belangrijk. Een goede backpack bewaart je spullen veilig en overzichtelijk en gaat jaren mee. Hier vind je de beste rugzakken.

MOLLE-backpacks: moderne leger rugzakken

Je vindt hier ook een goede selectie leger-rugzakken. Deze hebben een MOLLE- of PALS-systeem. Dat is een modulair systeem van lussen en clips waarmee je verschillende MOLLE-compatible tassen, schedes en andere gear kunt bevestigen. Kun je in een tas van 26L net die laatste paar survivalspullen niet kwijt? Dan kun je een MOLLE-compatible pouch aan de buitenkant van de tas hangen. De verbinding is supersterk, daar hoef je je dus geen zorgen om te maken. MOLLE wordt namelijk al jarenlang gebruikt door militairen wereldwijd.

Rugzakken van de beste materialen

Een zwaar onderschat onderdeel bij de meeste rugzakken is de materiaalkeuze. Je kunt grofweg twee kanten op: een zware stof die zeer duurzaam is en letterlijk tientallen jaren me gaat. De andere kant is een lichte stof waardoor de algehele tas lichter van gewicht is. Dat is prettig tijdens trektochten en dergelijke, maar zorgt in veel gevallen ook voor een iets kortere levensduur. Dat heeft bij kwaliteitsmerken in veel gevallen niets te maken met de kwaliteit van de tas, maar meer met de gebruiksduur waarvoor de tas ontworpen is.