Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Nieuws

Stropdas: 1 april…

Vorige week kondigden we onze gloednieuwe Eden 104 Stropdas aan. Zoals (bijna) iedereen door had was dit een 1 aprilgrap. Hoewel we altijd op zoek zijn naar de beste manieren om messen te slijpen, is het stroppen op een stropdas volgens ons niet de beste optie. Daarom hebben we de afgelopen weken enkele strop-producten toegevoegd waar je wél wat aan hebt. 

Zo hebben we de outdoor-strops van Brommeland Gunleather en FLEXXX STROPS toegevoegd. Daarnaast hebben we ook een aantal producten toegevoegd die meer gericht zijn op het stroppen van een scheermes van Herold Solingen. Denk hierbij aan onder andere spanriemen en scheerriemen.

Op de stropdas kregen we hele leuke reacties. Niet in de laatste plaats door de beeldschone foto’s van topmodel Stef. We willen iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om even een emailtje te sturen over dit product. En voor degenen die echt gehoopt hadden om een zeer draagbare strop te kopen kunnen we de pocket- en microstrops van Brommeland Gunleather aanraden.