Let op: je bekijkt onze website op een verouderde browser. Hou er rekening mee dat bepaalde onderdelen van de website niet goed getoond worden.

Tuin winterklaar maken? Gebruik goed snoeigereedschap.

De zomer is weer bijna voorbij. Het moment om de tuin klaar te gaan maken voor de winter. De maanden september en oktober zijn bij uitstek geschikt om de tuin voor te bereiden op de winter. Verwijder eenjarige planten, bescherm vaste planten tegen vorst, plant alvast nieuwe bloembollen voor het voorjaar en vergeet het snoeien van planten en struiken niet. Snoeien is belangrijk voor de groei van de planten en struiken in je tuin. Maar je kan ook snoeien om een bepaalde vorm te krijgen in een haag of buxus.

Wat je ook gaat snoeien, gebruik altijd gereedschap met scherpe messen zodat de snoeiwonden minimaal zijn en sneller herstellen. Voor iedere taak is er een juiste snoeischaar te vinden. Het snoeien van kleine takken en struiken tot ongeveer twee centimeter gaat perfect met een snoeischaar. Voor takken tot vier centimeter is een takkenschaar ideaal. Voor het snoeien van takken groter dan vier centimeter raden wij het gebruik van een snoeizaag aan. Het kaarsrecht of juist in vorm snoeien gaat met een vlijmscherpe heggenschaar een stuk eenvoudiger.

Gerelateerde topics
contact
085 888 28 80Bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur.

Verzendkosten in Nederland

Bestellingen boven de € 50,- gratis verzending.

Bestellingen onder de € 50,- verzendkosten € 3,50.


nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

volg ons
Bezorgen
postnl
budbee
ups
gls
Afhalen
postnl
ups
Betalen
payment-ideal
payment-klarna
payment-bancontactmrcash
payment-visa
payment-mastercard
payment-paypal
payment-sofortueberweisung
NLNederland