Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen

Zaklampen & batterijen

Armytek, de Canadese zaklampfabrikant

Armytek is een in Canada gevestigde zaklampfabrikant. De zaklampen van Armytek zijn makkelijk te herkennen aan de matzwarte en wat stroef aanvoelende coating die de lampen een stoer uiterlijk geven.

De lampen zijn uiterst solide gemaakt en in veel gevallen voorzien van delen die met bijvoorbeeld een titanium coating nog beter bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Ook is in een aantal gevallen de afdichting voorzien van twee in plaats van de gangbare enkele o-ring. De elektronica zit extra beschermd in een verstevigde capsule. Kortom bestand tegen zeer zwaar gebruik.

Modellen met Pro-aanduiding

Van diverse modellen zaklampen zijn ook versies die de extra aanduiding 'Pro' hebben. Dat zijn zaklampen die in de regel dezelfde eigenschappen hebben, maar wel over veel meer opties beschikken. Ze hebben meer lichtstanden en kunnen geprogrammeerd worden om ze helemaal aan je eigen wensen aan te passen. Ideaal voor iedereen die heel specifieke eisen stelt aan zijn lamp. Door alle opties is de bediening wel iets complexer zodat het bestuderen van de handleiding wel verstandig is.