Voor 22.00 uur besteld, vandaag verzonden Gratis verzending vanaf €50 Binnen 30 dagen gratis retourneren
4,8
Keukenmessen
& snijden
Pannen
& kookgerei
Messen slijpen
& onderhoud
Zakmessen
& multitools
Zaklampen
& batterijen
Verrekijkers
& scopes
Outdoor
& gear
Nieuwste
producten
Acties
& aanbiedingen
Home Get smarter Nieuws Nieuw: Steiner BluHorizons 8x22 en 10x26 verrekijker

Nieuws

Nieuw: Steiner BluHorizons 8x22 en 10x26 verrekijker

Steiner introduceert de nieuwe BluHorizons verrekijker. Beschikbaar in twee uitvoeringen: 8x22 en 10x26. De BluHorizons is een compacte, lichtgewichte en extreem robuuste verrekijker voor outdoor liefhebbers.

Deze unieke verrekijker is voorzien van Steiners exclusieve Autobright Sunlight Adaptive Lens Technology. Dit is een zonbeschermingsfactor voor de ogen. Deze technologie past de helderheid automatisch aan naar het beste licht in elke situatie voor maximale helderheid. Je hebt hierdoor nooit meer last van felle schitteringen tijdens een zonsondergang, als je op het water bent of in de sneeuw staat. Met deze verrekijker observeer je de wereld op een ontspannen manier.

vNrlP3Jan5U

De verrekijker is voorzien van Fast Close Focus. Met een minimale, traploze rotatie stel je snel scherp: van close-up tot ver weg. Deze Steiner verrekijker levert een enorm helder beeld. Het ontwerp van de verrekijker is extreem robuust en kan tegen extreme weersomstandigheden. De verrekijker is waterproof. Je kunt erop vertrouwen dat de verrekijker tegen koude, natte maar ook extreem warme omstandigheden is bestand (-20 tot +70 graden Celsius). De verrekijker is bovendien voorzien van ergonomische eyecups, die ook geschikt zijn voor brildragers. De eyecups zijn gemaakt van huidvriendelijke siliconen, die het draagcomfort absoluut verhogen en bovendien beschermen tegen invallend licht en tocht. De Steiner BluHorizons wordt geleverd inclusief handige draagtas, waarin je de verrekijker veilig kan opbergen. 

Steiner BluHorizon
Steiner BluHorizon

Lees meer