Menu
Voor 22.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending vanaf €50
Binnen 30 dagen gratis retourneren
Vacatures
Cadeaubon
Nieuws
0

Nieuw in ons assortiment: de Robert Herder K-serie

Ons Robert Herder-assortiment is uitgebreid met de K-serie. Een bijzondere messenserie, met een lemmet van koolstofstaal. Het aandeel carbon in de messen is minimaal 1 %. Dit levert een hoge hardheid op van 60 HRC en een langdurige, vlijmscherpe snede. De K-serie bevat ook een aantal roestbestendige messen. Op gebied van hardheid en scherptebehoud benaderen deze de carbonstalen versies.

Die scherpe snede wordt mede veroorzaakt door de traditionele manier van slijpen. Dit wordt de ‘Kesselschen Walkschliff’ genoemd. Het is een zeer arbeidsintensieve slijpmethode, volledig handmatig, maar het resultaat is dan ook verbluffend. Het snijgenot van de K-serie staat hierdoor op een bijzonder hoog niveau.

Robert Herder heeft ook gedacht aan een goede ergonomie. Het handvat ligt lekker in de hand en is perfect in balans met het lemmet. Het slanke handvat zorgt ervoor dat je ontspannen snijdt. Met een vrijwel perfecte afwerking zie je het ware vakmanschap in deze messenserie terug. Een lust voor het oog en een genot in gebruik.

Bekijk de volledige serie.

Gepubliceerd op: woensdag 21 mei 2014

Deel dit nieuws: 


Een reactie toevoegen